Gama de accesorii BMW M Performance pentru primul BMW M3 Touring

Primul BMW M3 Touring xDrive este individualistul carismatic al portofoliului BMW M GmbH de automobile sport de înaltă performanţă. Iar factorul său de evidenţiere poate fi mărit suplimentar prin adăugarea de accesorii BMW M Performance specifice modelului – disponibile de la lansarea lui M3 Touring, care începe în noiembrie 2022.

Aceste opţiuni retrofit din gama de Accesorii Originale BMW oferă soluţia ideală pentru clienţii care doresc să adauge şi mai multă dinamică atât designului atrăgător al BMW M3 Touring, cât şi caracteristicilor sale convingătoare de condus.

Dotările exterioare sofisticate din fibră de carbon aduc un avantaj vizual mai clar

O gamă largă de componente M Performance pentru exterior, dezvoltate special pentru BMW M3 Touring, pun în lumină şi mai mult genele de motorsport din centrul noului model. Toate componentele din fibră de carbon sunt fabricate din CFRP (plastic armat cu fibră de carbon) cu un strat de finisaj transparent şi perfecţionează aspectul sportiv al maşinii din toate unghiurile. Spliterul frontal M Performance din fibră de carbon şi aripioarele M Performance din fibră de carbon creează un aspect frontal inspirat clar de maşinile de curse DTM.

Air breathers M Performance din fibră de carbon şi capacele M atractive ale oglinzilor exterioare, ambele realizate manual meticulos din CFRP, aduc elemente proaspete care atrag privirile când automobilul este văzut din lateral. Iar aripioarele spate M Performance din fibră de carbon, difuzorul spate M Performance din fibră de carbon şi spoilerul M Performance de pe plafon prezintă în mod sublim partea spate proeminentă.

Sistem de evacuare din titan şi opţiuni de suspensie specifice modelului BMW M3 Touring

Sistemul de evacuare M Performance din titan subliniază prezenţa sportivă extrovertită a lui M3 Touring printr-un cvartet central de ţevi de evacuare – şi aduce zâmbete pe figuri prin acustica veritabilă de maşină de curse. Amortizorul spate şi modulul de ornamente sportive ale ţevii de eşapament – ambele din titan – accentuează cu îndrăzneală coloana sonoră caracteristică a motorului cu şase cilindri în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo. Angajamentul faţă de designul uşor asigură că amortizorul este cu aproximativ 30% mai uşor decât elementul standard.

Dinamica impresionantă a primului BMW M3 Touring este îmbunătăţită şi mai mult de suspensia sport M Performance cu gardă reglabilă. Prin coborârea sistemului coilover (amortizor şi arc elicoidal) – şi, prin urmare, a centrului de greutate al maşinii – şi reducerea mişcărilor de ruliu, permite viteze mai mari în viraje. Plăcuţele de frână sport M Performance de la roţile faţă şi spate sunt extrem de eficiente atât pe şosea, cât şi pe circuit.

Jante cu design special M Performance

Jantele forjate M Performance ating cele mai înalte standarde de calitate pentru un stil de condus extrem de sportiv, se integrează fără efort în designul general al maşinii şi sunt echipate cu anvelope sport care oferă aderenţă optimă. Fiecare jantă este sculptată dintr-o singură bucată de aluminiu şi prelucrată cu mare precizie, iar baza jantei este întinsă printr-un proces de formare în flux. Jantele reprezintă o propunere convingătoare prin durabilitatea lor excepţională, stabilitatea de vârf, funcţionarea cu siguranţă deplină şi designul atractiv din punct de vedere vizual.

Jantele forjate M Performance cu design Y-spoke şi finisaj Jet Black mat au un caracter foarte intens de maşină de curse. Au 19 ţoli în faţă şi 20 de ţoli în spate şi toate au închidere centrală. Completarea selecţiei este făcută de jantele forjate M Performance cu design cross-spoke (faţă: 20 ţoli, spate: 21 ţoli). Acestea pot fi comandate fie în finisaj Jet Black mat, fie – pentru un caracter unic suplimentar – într-unul Frozen Gold Bronze.

Detalii de motorsport pentru interiorul lui BMW M3 Touring

Elementele sofisticate din fibră de carbon şi Alcantara aduc în interior ADN-ul de motorsport al BMW M. Panourile ornamentale interioare M Performance din fibră de carbon cu pori deschişi şi acoperire mată se combină cu două suporturi mari pentru genunchi, cu suprafeţe din Alcantara, care optimizează suportul pentru conducător în viraje foarte strânse. Husele pentru spătar M Performance conferă scaunelor conducătorului şi pasagerului din faţă aura de înaltă calitate a maşinilor de curse.

Elementele decorative din fibră de carbon pentru tetiere au un aspect vizual sporit datorită unui finisaj cu lac din poliuretan şi au un luciu ridicat, în timp ce restul panoului din spate este decorat cu Alcantara rafinată, cu o emblemă M Performance integrată din aluminiu. Cotiera centrală M Performance din Alcantara, care adaugă un detaliu suplimentar prin cusăturile decorative în culorile BMW M GmbH şi emblema M Performance, completează atmosfera exclusivă din cockpitul maşinii de curse.

Noile logo-uri M Performance pentru proiectoarele LED ale uşilor semnalează pasiunea pentru motorsport şi sentimentul de tradiţie. Iar clienţii îşi pot comanda acum maşinile şi cu mesajul „50 Jahre BMW M” care marchează aniversarea a 50 de ani de la fondarea BMW M.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account