Randari: BMW M4 2014

Au aparut pe internet noi randari ale modelului speculativ BMW M4.

In anul 2014 BMW va aduce pe piata versiunea coupe a celebrului M3. Dupa cum am mai mentionat si pana acum, surse apropiate BMW au declarat ca firma se gandeste inca la ideea de a redenumi modelul M3 Coupe ca M4. In vreme ce M3 sedan va avea nume de cod F80, M4 va avea nume intern F82.

Din punct de vedere al designului, BMW M3 Coupe 2014 (sau M4) va avea la baza viitorul BMW Seria 4, programat sa fie lansat in 2013. Versiunea M a coupe-ului binecunoscut va incorpora elementele tipice de design BMW M, atat la interior cat si la exterior, si va beneficia astfel de ecartamentul marit, bara fata M, lumini cu LED-uri, si sistemul de evacuare caracteristic cu patru tevi.

Cat despre motor, ramane deschisa dezbaterea intre un motor V6 nou si revolutionar si motorul cu sase cilindri in linie. In ultimele luni am tot oscilat intre aceste doua posibilitati, si relatarile provenite de la sursele noastre inca se contrazic. Cea mai noua relatare se refera tot la un V6.

Jurnalistii de la Car and Drivers au avansat recent ipoteza ca noul V6 va avea cele doua turbocompresoare twin-scroll in unghi de V, copiind designul motorului V8 de 4.4 litri.

Pana la noi detalii, haideti sa ne concentram pe design si sa vedem randarile de mai jos.

[Sursa: Iacoski]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account