Gerovital
Gerovital
Gerovital

Rezultate contradictorii pentru BMW M8 GTE la Long Beach

Cu locul al cincilea în categoria GTLM, #24 BMW M8 GTE, pilotat de John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda), a oferit BMW Team RLL un rezultat compensatoriu în cea de-a treia cursă a sezonului din IMSA WeatherTech SportsCar Championship. În cel de-al doilea BMW M8 GTE (#25), Alexander Sims (Marea Britanie) şi Connor De Phillippi (SUA) au fost lideri de moment în BUBBA Burger Sports Car Grand Prix, desfăşurat la Long Beach (SUA), datorită strategiei inteligente de pit stop, dar au fost obligaţi să abandoneze după 37 de tururi.

Reacţii după etapa a treia din IMSA WeatherTech SportsCar Championship de la Long Beach:

Bobby Rahal (BMW Team RLL, directorul echipei): Locul al cincilea este asemenea unei victorii. Iniţial, strategia noastră a funcţionat bine, cu un pit stop timpuriu şi propulsarea unei maşini pe primul loc după neutralizare. Era evident că ar fi fost dificil pentru noi să rămânem în frunte. Cu toate acestea, sunt dezamăgit pentru echipă pentru că toată lumea a muncit din greu. Vom continua lucrul şi sperăm să revenim la ritmul pe care l-am avut la Sebring.

Jesse Krohn (#24 BMW M8 GTE, locul al cincilea): Am obţinut maximum din maşină. Am fost în frunte cu #25 prin utilizarea inspirată a tacticii, dar am văzut alte maşini trecând pe lângă noi. Sunt mulţumit cu ceea ce am putut obţine astăzi, ţinând cont de ceea ce am avut.

John Edwards (#24 BMW M8 GTE, locul al cincilea): Am făcut o cursă bună, chiar dacă am ştiut că nu avem ritmul din calificări. Am planificat ca una din maşini să urmeze o strategia diferită şi a funcţionat când Alex a devenit lider sub neutralizare. Din păcate, nu a funcţionat aşa cum am planificat pentru că maşina #25 a fost împinsă de pe pistă şi a lovit zidul de pe margine. Am putut face o cursă curată cu maşina #24 şi cred că totul s-a desfăşurat cum trebuie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account