VIDEO: BMW colaborează cu Black Widow de la Marvel Studios pentru o experienţă cinematografică spectaculoasă

BMW şi Studiourile Marvel au colaborat pentru prima dată la „Black Widow”, pregătit pentru lansare la 9 iulie. Thrillerul de spionaj al Marvel Cinematic Universe este filmul perfect pentru a prezenta modelul BMW X3. De asemenea, în mijlocul acţiunii este şi primul BMW Seria 2 Gran Coupé. Imagini exclusive din culisele filmărilor sunt disponibile deja pe canalul YouTube al mărcii BMW.

„Este pentru prima dată când BMW lucrează cu Marvel Studios şi rezultatul este uimitor”, spune Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW pentru clienţi şi brand. „Plasarea BMW X3 şi Seria 2 Gran Coupé în roluri-cheie din «Black Widow» face parte din strategia noastră de marketing, adăugând o valoare emoţională puternică comunicării acestor modele. Deoarece poveştile emoţionale şi palpitante joacă un rol din ce în ce mai mare în comunicarea noastră de brand, cu siguranţă aşteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea cu Studiourile Marvel.”

 

BMW şi Studiourile Marvel vor continua colaborarea şi dincolo de „Black Widow”.

 

„Nu există un automobil mai bun decât BMW care să ne poate prin călătoria efectuată de Natasha, în timp ce îşi clarifică trecutul”, a declarat Mindy Hamilton, vicepreşedinte executiv pentru parteneriate de marketing la Walt Disney Company. „X3 şi Seria 2 Gran Coupé sunt elegante şi agile, la fel ca Black Widow, şi suntem foarte încântaţi ca lumea să vadă în iulie unde am fost împreună.”

 

De pe platouri, direct la BMW Welt

Filmul „Black Widow”, producţia Studiourilor Marvel, este plin de scene de cascadorii spectaculoase. Filmarea lor nu numai că a testat limitele actorilor, ci şi a cascadoriilor auto. Acesta este un lucru pe care vizitatorii BMW Welt din München îl vor putea experimenta direct în timpul unei expoziţii speciale programate să dureze câteva săptămâni şi planificată să coincidă cu lansarea filmului. Prezintă automobilele originale utilizate în film, vor veni de pe platourile de filmare, ca un punct culminant special. La BMW Welt va fi expuse modelele BMW X3 şi BMW Seria 2 Gran Coupé care au apărut în secvenţele filmului.

 

Experienţa virtuală la dealeri

Începând cu 25 iunie, clienţii vor avea şi posibilitatea de a experimenta practic ambele modele de automobile prezentate în „Black Widow” al Studiourilor Marvel: BMW X3 M şi BMW Seria 2 Gran Coupé. Experienţa Virtuală Emoţională (EVE) creată de BMW, care este acum disponibilă la peste 2.000 de reprezentanţe şi sucursale BMW din întreaga lume, permite experimentarea directă a automobilelor într-o reprezentare 3D fotorealistă.

 

Datorită EVE VR, aceste două modele au fost digitalizate şi sunt preconfigurate pentru clienţii interesaţi să aibă o imagine virtuală asupra modelelor de automobile prezentate în film la reprezentanţa lor.

 

Despre „Black Widow” al Studiourilor Marvel

În thrillerul de spionaj şi acţiune al Marvel Studios – „Black Widow” -, Natasha Romanoff, cunoscută şi sub numele de Black Widow, se confruntă cu conspiraţie periculoasă cu legături în trecutul ei. Urmărită de o forţă care nu se va opri de la nimic pentru a o doborî, Natasha trebuie să clarifice istoria ei ca spion şi relaţiile rupte lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni Avenger. Scarlett Johansson îşi reia rolul Natasha/Black Widow, Florence Pugh joacă rolul Yelena, David Harbor îl interpretează pe Alexei/The Red Guardian, iar Rachel Weisz este Melina. Filmul este regizat de Cate Shortland şi produs de Kevin Feige. Black Widow de la Marvel Studios va debuta în cinematografe din 9 iulie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account