BMW Blog Story – Interviu Adrian Mitu

BMW Blog Story

Adrian Mitu este un băiet care pare că-l gâdilă tot timpul cineva. Are un zâmbet pe buze molipsitor și eu cred că seninătatea asta a lui se trage cumva și din ceea ce face.

În acest episod BMW Blog Story o să te întrebi, la prima vedere, de ce omul ăsta nu duce ceașca de cafea la gură și de ce își înmoaie o pensulă în ea. Dar dacă arunci un ochi pe foaie, unde se întâlnește zațul cu acuarela, cu pixul și cu talentul nativ, o să rămâi puțin cofeinizat.

aquarelief-2Adrian pictează acum cu ajutorul cafelei o serie de tablouri care reprezintă istoria competițională BMW, dar mai târziu s-ar putea să-l găsim un mare designer auto. Am fost în Park Lake la stand-ul BMW AutoCobălcescu și am discutat cu Adrian Mitu despre design industrial, despre cafea și oameni, despre pasiuni și mașini…mă rog, mai multe. Dacă sunteți curioși, dați un click pe interviul de mai jos. E un altfel de BMW Blog Story, în care arta și pasiunea vorbesc un dialect comun, regăsindu-se la granița dintre istorie, prezent și viitor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account