BMW X6
BMW X6
BMW X6

Scapă de plictiseală cu Winter Card-ul Smart Driving România

smart driving romania

Smart Driving România se oferă să te scape de plictiseală iarnă aceasta cu una dintre cele mai interesante oferte legate de cursurile de pilotaj pe care noi le-am văzut până acum.

Practic, Winter Card-ul de la Smart Driving România îți oferă ocazia de a merge pe circuitul Motorpark România un număr fix de ture. Nimic nou până aici, știm. Însă cu Winter Card poți să împarți turele cu prietenii tăi și, mai mult, poți să-ți împarți turele pe mai multe zile, astfel încă prelungești distracția.

Winter Card-ul vine în două variante de preț: BASIC și PREMIUM. Dacă optezi pentru card-ul BASIC, pentru suma de 1.590 de lei + TVA, primești 48 de ture de circuit, adică aproape 200 de kilometri la volanul unui BMW Seria 2 Coupe 228i pe circuitul Motorpark România, cu unul dintre instructorii Smart Driving România în dreapta ta. Partea cea mai frumoasă este că poți să împarți aceste tururi cu încă un prieten – și automat și costul – și că poți să consumi turele în mai multe zile. Singura condiție este să realizezi minimum 12 ture într-o sesiune. Varianta premium vine cu 96 de ture, adică vreo 430 de kilometri pe circuit și costă 2.950 de  lei + TVA. La fel ca în cazul cardului BASIC poți să împarți turele cu prietenii tăi, doar că, spre deosebire de cardul BASIC, cardul PREMIUM îți permite să le împarți cu trei dintre pritenii tăi. Nu știu cum vi se pare vouă, însă mie personal îmi sună a disctracție frumoasă. De exemplu, dacă ștrângi patru prieteni pentru cardul PREMIUM, costul de persoană este de fix 737,5 lei + TVA și fiecare dintre voi primește 24 de ture de circuit.

smart driving romaniaMașinile puse la dispoziție de Smart Driving România sunt modele BMW Seria 2 Coupe 228i, adică un coupe ușor, super-manevrabil și care livrează 245 de cai-putere dintr-un motor de 2,0 litri supraalimentat, are tracțiune spate și mai are o transmisie automată cu opt trepte și padele pe volan. Adică e rețeta perfectă pentru un „friend building” la circuit. Alături de tine va fi întotdeauna un instructor Smart Driving România care te va ajuta să progresezi constant și în siguranță și care-ți va oferi toate sfaturile necesare pentru a deveni un pilot mai bun și mai rapid. Winter Card-ul de la Smart Driving România este disponibil în perioada 1.12.2016 – 1.03.2017 și poate fi achiziționat de pe site-ul www.smart-driving.eu.

Găsește cadoul ideal pentru orice pasionat BMW în magazinul nostru online:

colectia bmw m

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account