Noul BMW i3s debutează în România cu prețuri începând de la 35.100 euro plus TVA

După lansarea de la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt 2017, noul BMW i3s debutează în România cu prețuri începând de la 35.100 euro plus TVA. Preţul de început este cel fără subvenția acordată prin programul Rabla Plus și este valabil pentru versiunea integral electrică.

Deja primii 4 clienţi aşteaptă livrarea primelor modele până la sfârşitul acestui an. Datorită extinderii programului „Rabla Plus”, clienții pot beneficia acum de proaspăt lansatele BMW i3 şi BMW i3s în România cu un o susţinere de 10.000 Euro din preţul cu TVA.

Modelul de bază, BMW i3, are un preț de pornire de 32.100 euro plus TVA (38.199 euro TVA inclus). Același model, echipat cu range extender, pornește de la 35.950 euro plus TVA (42.781 euro TVA inclus).

Versiunea mai sportivă, BMW i3s, pornește de la 35.100 euro plus TVA (41.769 euro TVA inclus). Varianta sportivă echipată și cu range extender este cea mai scumpă din ofertă și are un preț de pornire de 39.000 euro plus TVA (46.410 euro TVA inclus).

În acest an BMW Group intenţionează să livreze peste 100.000 de modele electrificate la nivel mondial. În România, unul din trei modele electrice şi unul din trei modele plug-in hybrid vândute în România aparţin BMW Group. Până în luna octombrie inclusiv au fost livrate 65 de modele BMW i3 şi 32 de modele plug-in hybrid, iar piața a ajuns la un total de 295 de automobile electrificate (hibride plug-in şi electrice).

Lansarea BMW i3s vine o dată cu o actualizare importantă pentru BMW i3 care include un nou sistem de operare BMW iDrive, un design revizuit pentru o imagine mai sportivă şi mai elegantă, dar şi o extindere importantă a sistemelor de asistenţă. Ca element distinctiv de design exterior, BMW i Black Belt, care se întinde de la capotă peste acoperiş până în spatele automobilului, este completată acum de montanţii A şi de benzile de acoperiş, care au tot o finisare de culoare neagră. Gama de culori pentru restul caroseriei a fost extinsă pentru a include Melbourne Red metalizat şi Imperial Blue metalizat. Pe lângă aceste două culori noi, clienţii pot alege şi nuanţele nemetalizate Capparis White şi Fluid Black, precum şi din Protonic Blue metalizat şi Mineral Gray metalizat.

Noile BMW i3 şi BMW i3s sunt echipate standard cu faruri LED integrale, care folosesc unități LED atât pentru faza scurtă şi cea lungă, cât şi pentru luminile de zi. Noile indicatoare de semnalizare sunt dotate şi ele cu tehnologie LED şi sunt integrate în bara frontală sub forma unor benzi orizontale. Acest lucru înseamnă că LED-urile sunt utilizate acum pentru toate funcţiile de iluminare în partea frontală a automobilului, aşa cum se întâmpla deja cu blocurile optice spate, acoperite cu sticlă.

Noul BMW i3s oferă o interpretare şi mai sportivă, dispunând de un motor electric de 184 CP care generează un cuplu maxim de 270 Nm. Trenul de rulare actualizat include controlul modificat al motorului şi lagăre cu role conice specifice, care au fost utilizate pentru a optimiza suplimentară a livrării puterii şi a curbei de putere la turaţii mai mari. La limitele intervalului de turaţii ale motorului, puterea şi cuplul dezvoltate vin cu o creştere de până la 40% faţă de BMW i3.

Doar 6,9 secunde sunt suficiente pentru ca noul BMW i3s să accelereze de la 0 la 100 km/h, în drum spre viteza maximă de 160 km/h. Rezultatul este un consum de energie electrică combinat de 14,3 kWh/100 km* în ciclul NEDC. Autonomia electrică ajunge la 280 de kilometri* conform ciclului NEDC, la 235-245 de kilometri** conform WLTP şi până la 200 kilometri în utilizarea zilnică.

Un motor pe benzină, cu doi cilindri şi putere de 38 CP, pentru extinderea autonomiei (range extender) este disponibil ca opțiune atât pentru noul BMW i3, cât şi pentru noul BMW i3s. Motorul acţionează un generator care produce energia necesară în timpul condusului pentru a menţine un nivel constant de încărcare a bateriei de înaltă tensiune. Acest lucru extinde autonomia generală a automobilului în utilizarea cotidiană cu 150 de kilometri, mărind-o de la aproximativ 180 de kilometri până la un maxim de 330 de kilometri în utilizare cotidiană.

Vizitează magazinul online și alege-ți produsul favorit:

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account