Dunlop recomandă pentru modelele BMW anvelopele de iarnă Winter Sport 5 de performanță înaltă

Anvelopele de iarnă Dunlop Winter Sport 5 pentru turisme și SUV-uri au primit note de top de la principalele publicații de specialitate și de la ADAC.

Alegerea corectă a anvelopelor de iarnă este crucială pentru a te bucura în siguranță de performanțele mașinii tale. Iar Dunlop ne recomandă modelele de anvelope Winter Sport 5 și Winter Sport 5 pentru SUV-uri, care se potrivesc și gamei de modele BMW.

Modelul Dunlop Winter Sport 5 au fost lăudate pentru rezultatele excelente în deosebi pe teren umed și zăpadă în cadrul testelor ADAC, autoritate care a remarcat totodată rezultatele bune pe teren uscat și gheață, precum și consumul de combustibil scăzut. Consumul și performanțele de top pe suprafețe acoperite cu apă sau zăpadă au fost confirmate și de publicația AutoBild. Testele AutoBild sportscar au scos în evidență și performanțele bune la acvaplanare și manevrabilitatea bună pe care o oferă. De asemenea, Sport Auto a subliniat că este o anvelopă de iarnă echilibrată, care asigură distanțe de frânare scurte.

În cazul anvelopelor Dunlop Winter Sport 5 pentru SUV-uri, Auto Motor und Sport le apreciază pentru aderența crescută și performanța la condus pe zăpadă. Auto Bild Allrad adaugă aprecieri în legătură cu distanțele de frânare scurte și faptul că oferă cea mai mică rezistența redusă la rulare.
Mai multe detalii despre anvelopele de iarnă Dunlop puteți afla accesând site-ul www.dunlop.eu/ro, unde puteți folosi configuratorul online pentru a selecta anvelopele potrivite pentru fiecare model BMW, în funcție de motorizări și tip de tracțiune.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account