BMW M8: nu-i așa că e un vis frumos?

BMW M8

BMW M8 este un fel de inorog la care mulți visează, dar în care nu foarte multă lume crede cu adevărat. Săptămâna trecută posibilitatea unui BMW Seria 8 a apărut din nou în fluxul de știri, de data aceasta cu informații ceva mai convingătoare. Acum însă, noi visăm la un BMW M8.

Conform câtorva publicații germane, care citează surse din interiorul BMW, o nouă generație BMW Seria 8 și-ar putea face apariția în 2020. O mare parte din fanii BMW, inclusiv noi, ne dorim să vedem acest model pe stradă, într-o versiune de producție, care să devină încet și sigur vârful de gamă al bavarezilor, un exponent al inovației și tehnologiei dar și un model care să ne arate viioarea linie de design.

Bavarezii au fost și ei părtași în toate zvonurile care circulă pe net, pentru că au alimentat nevoia fanilor de a vedea un nou Seria 8. Au prezentat concepte și au lansat zvonuri, numai pentru ca mai târziu să nege planurile pentru un astfel de model. Dacă însă BMW Seria 8 este un nume care circulă pe buzele fanilor mărcii, BMW M8 însă rămâne „acel nume pe care nu-l rostim”. Nici măcar BMW nu a avut curajul să meargă până la capăt cu BMW M8 și a lasat singurul prototip construit vreodată să rămână „forever alone”. Acum, dacă noile zvonuri realimntează idea unui nou Seria 8, nu se poate să nu apară întrebarea legată de un BMW M8 sau poate de un BMW Seria 8 M Performance.

BMW M8

Dacă în cazul noului BMW M760Li bavarezii au decis că un V12 merită să se alăture litei M, de ce nu ar aplica aceeași rețetă și în cazul unui Seria 8? „Dacă se va decide producția unui BMW Seria 8 cu siguranță vom lua în calcul și o versiune M”, declară Carsten Pries, Manager de Produs pentru divizia BMW M. Dacă un viitor BMW Seria 8 s-ar lupta cu Mercedes-Benz Clasa S Coupe, atunci de ce n-ar apărea și un BMW M8 care se lupte cu versiunile nebune ale lui S Coupe? Noi suntem convinși că dacă la un moment dat BMW va alege să readucă la viață Seria 8, va aduce în ecuație și litera M.

Sursă: BMWBLOG.COM

Citește cele mai recente zvonuri despre viitorul BMW Seria 8:

Randare BMW Seria 8 (2)

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account