BMW M4 Performance Edition – zece exemplare unicat pentru Singapore

Cererea masivă a clienților din Singapore pentru modelul M4 GTS i-a determinat pe resposabilii BMW Asia să creeze împreuna cu dealerul Munich Automobiles o ediția limitată nouă – BMW M4 Performance Edition.

Toate automobilele ediției BMW M4 Performance Edition au ca punct de plecare modelul BMW M4 Coupe cu pachet Competition și kit-ul aerodinamic M Performance complet (spoiler față, difuzor spate, preguri, capace de oglinzi și eleron din fibră de carbon). Fiecare mașină din totalul de 10 unități construite are o culoare diferită din portofoliul BMW Individual. Culorile alese au fost Lava Grey, Light Red, Malachite Green, San Marino Blue, Sepang Bronze, Sepia Violet, Siena Red II, Silverlake, Speed Yellow și Violet Blue. În plus, pe elementele din fibră de carbon de pe planșa de bord au fost gravate denumirea ediției și numărul alocat mașinii.

La interior mai avem volanul M Performance în alcantara, bordul și portierele îmbrăcate în piele Nappa, levierul cutiei de viteze M Performance în alcantara și fibră de carbon, manșonul frânei de mână M Performance, tot în alcantara, precum și elemente din fibră de carbon.

Pachetul Competition pentru BMW M4 combină o personalitate sportivă mai accentuată cu o dinamică îmbunătăţită. Pe lângă evoluţia semnificativă a manevrabilităţii, acesta vine şi cu dotări exclusiviste şi un plus de 19 CP în ceea ce priveşte puterea, ajunsă acum la un maxim de 450 CP. Plusul de putere înseamnă performanţe îmbunătăţite. BMW M4 Coupé, echipat cu transmisia opţională M cu dublu ambreiaj şi şapte trepte, sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 4,0 secunde (fără pachet Competition: 4,1 secunde). Timpul de sprint pentru modelul cu transmisia standard – manuală, cu şase trepte – este şi el mai mic cu 0,1 secunde în toate cazurile faţă de echiparea fără pachet.

De asemenea, pachetul Competition include suspensie M adaptivă, care beneficiază de o vastă adaptare pentru performanţele şi manevrabilitatea îmbunătăţite şi care dispune de arcuri, amortizoare şi bare antiruliu noi, alături de moduri de condus reconfigurate (Comfort, Sport şi Sport+). Echipare standard, diferenţialul M activ de pe puntea spate şi DSC Dynamic Stability Control (controlul dinamic al stabilităţii) au fost şi ele configurate pentru a se potrivi cu dinamica superioară. Forjate, lustruite la maşină, cu masa şi rigiditatea optimizate, jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor – – faţă 9J × 20; spate 10 J × 20 -, cu design exclusiv multi-spoke 666 M şi anvelope mixte (faţă: 265/30 R20, spate: 285/30 R20), completează lista de evoluţii ale şasiului.

Descoperă colecția de accesorii BMW M:

colectia bmw m

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account