Campanie inedita de lansare a noului MINI Coupe in New York

MINI a lansat noul MINI Coupe in SUA in cadrul unei campanii inedite de marketing ce a implicat un decor neobisnuit: o racheta si mai multi astronauti.

Evenimentul a avut loc in New York, iar piesa centrala a fost reprezentata de o racheta de 9 m. Locatia aleasa este situata la mica distanta de Village Halloween Parade, unde au fost asteptate sa participe peste 80.000 persoane, cu ocazia sarbatorii de Halloween.

Mesajul campaniei este „Prepare for launch”, iar tema centrala „Hold on” este inspirata de activitatile tipice New York City, si vorbeste desre performantele vehiculului, si de personalitatea sa sportiva si exuberanta.

MINI Coupe a fost lansat luna aceasta printr-un proiect exclusiv on-line pe 14 octombrie, simultan în 10 tari din Europa Centrala si de Est.

La debut noul model va fi disponibil în trei variante de motorizare pe benzină (Cooper, Cooper S şi John Cooper Works) şi o variantă diesel (Cooper SD), cu un preţ de început de 18 000 Euro fără TVA pentru versiunea MINI Cooper Coupe (1,6 litri şi 90 kW/ 122 CP).

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account