Primul videoclip cu noul MINI Roadster

MINI a publicat primul videoclip cu noul MINI Roadster. Sportivul roadster se alatura familei de modele MINI si impreuna cu noul MINI Coupe vor incerca sa atraga noi clienti pentru marca.

MINI Roadster este cel de-al saselea model al gamei, si primul model decapotabil cu doua locuri din istoria MINI.

Designul sau respecta intocmai limbajul de design MINI si proportiile unui roadster. Accentul este pus pe designul cu doua locuri si experienta de a rula intr-o decapotabila. La exterior regasim consolele scurte, liniile tipice MINI si farmecul sportiv dat de identitatea marcii MINI. Plafonul este din material textil si se actioneaza manual.

Motoarele ce echipeaza noul MINI Roadster sunt de ultima generatie: motoare pe benzina si diesel cu patru cilindri, cu tehnologie MINI TwinPower Turbo: MINI John Cooper Works Roadster de 155 kW/211 CP, MINI Cooper S Roadster de 135 kW/184 CP, MINI Cooper Roadster de 90 kW/122 CP, MINI Cooper SD Roadster de 105 kW/143 CP, toate de o eficienta remarcabila datorita tehnologiei MINIMALISM.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account