MINI Baker Street si MINI Bayswater, doua editii limitate, create cu ocazia JO 2012

Cu cateva luni inainte de debutul Jocurilor Olimpice 2012 ce se vor desfasura la Londra, MINI a lansat doua noi editii limitate, MINI Baker Street si MINI Bayswater.

Cele doua editii personalizate exprima pe de o parte stilul tanar, proaspat si inovator al marcii, prin MINI Baker Street, si sportivitatea, agilitatea si manevrabilitatea pentru care marca este renumita, prin MINI Bayswater.

Modelele vor fi puse in vanzare in aceasta primavara, si vor fi oferite in editie limitata, fiind disponibile pe toate pietele. MINI Baker Street poate fi comandat in versiunile MINI One, MINI Cooper, MINI One D si MINI Cooper D, in vreme ce MINI Bayswater este disponibil in versiunile MINI Cooper, MINI Cooper S, MINI Cooper D si MINI Cooper SD.

MINI Baker Street este un model individualist, cu accente extravagante. Printre caracteristici se numara plafonul vopsit in nuanta Grey Metallic, jantele din aliaj de 16 toli cu design de stea cu sase colturi, vopsite in negru, capacele oglinzilor laterale vopsite in negru.

MINI Baker Street poate fi comandat si in nuantele de exterior Pepper White si Midnight Black.

Motorizarile disponibile pentru MINI Baker Street variaza de la MINI One (72 kW/98 hp), MINI Cooper (90 kW/122 hp), MINI One D (66 kW/90 hp) pana la MINI Cooper D (82 kW/112 hp). Toate motoarele sunt cuplate la o cutie manuala cu sase rapoarte sau optional, la una automata cu sase rapoarte.

Numele modelului provinde de la strada Baker Street din Londra, domiciliul lui Sherlock Holmes, care gazduieste astazi Muzeul Sherlock Holmes si Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds.

MINI Bayswater demonstreaza caracterul sportiv si extravertit prin nuanta de exterior creata special pentru el, Kite Blue metallic, jantele de aliaj Sandblast de 17 toli, plafonul vopsit in nuanta contrastanta, benzile Sport pentru capota, si trimurile de interior Piano Black, care continua calea creata de benzile exterioare, pedalierul din inox si celelalte elemente de design individualizate, printre care pachetul de interior Chrome Line.

MINI Bayswater poate fi comandat si in nuantele Midnight Black metallic si Eclipse Grey metallic, pentru versiunile MINI Cooper S si MINI Cooper.

Motorizarile disponibile sunt MINI Cooper (90 kW/122 hp), MINI Cooper S (135 kW/184 hp), MINI Cooper D (82 kW/112 hp) si MINI Cooper SD (105 kW/143 hp). Modelele editie speciala sunt dotate standard cu transmisie manuala cu sase rapoarte sau optional, cu una automata cu sase rapoarte.

MINI Bayswater poarta numele unei zone din Londra binecunoscuta pentru numarul de baruri si restaurante, situata in apropierea Hyde Park.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account