MINI Highgate Cabriolet

MINI a lansat o noua editie speciala, pentru fanii care vor sa combine rularea intr-o decapotabila deschisa cu optiunile de personalizare sofisticate, plus o doza de spirit britanic. Editia se numeste MINI Highgate, este o decapotabila cu patru locuri si plafon din material textil, si care inoveaza prin paleta de culori si materiale utilizate.

Sunt oferite patru variante de motorizare pentru MINI Highgate Cabriolet, care vor fi produse pentru o perioada limitata la uzina MINI din Oxford, si care vor fi disponibile pe piata incepand cu primavara anului 2012.

Noile nuante de exterior sunt Iced Chocolate metallic, combinat cu plafon maro si benzi maro/negre cu margine albastra pe capota, dar si Midnight Black metallic si White Silver metallic, disponibile optional. Capacele oglinzilor exterioare sunt vopsite in nuanta caroseriei.

Un alt element dezvoltat special pentru MINI Highgate sunt jantele din aliaj de 17 toli, cu design Double Cross, in nuanta aluminiu.

Numele noului model editie speciala provine de la una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale din Londra, din nordul capitalei Angliei, cunoscuta pentru arhitectura si spatiile verzi extinse.

MINI Highgate este disponibil in versiunile MINI Cooper (90 kW/122 CP), MINI Cooper S (135 kW/184 CP), MINI Cooper D (82 kW/112 CP) si MINI Cooper SD (105 kW/143 CP). Toate motoarele sunt cuplate standard la transmisia manuala cu sase rapoarte, si este disponibila optional si transmisia automata cu opt rapoarte.

[Sursa: MINI]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account