Mini One Clubman

Mini este una dintre cele mai bune masini din clasa sa, daca nu chiar mai buna. In 2007, din dorinta de a oferi un automobil mai spatios, Mini a introdus pe piata modelul Clubman. Pentru cei care stiu mai putine despre aceasta versiune, va amintesc doar ca este mai lung cu 241 mm decat modelul Mini clasic, are un portbagaj mai mare la care accesul se face prin doua usi duble, iar pe partea dreapta mai este inca o portiera care se deschide in sens opus celei din fata. Trebuie sa recunosc ca masina nu este una dintre prefratele mele, mai ales datorita designului partii din spate.

clubman3

Pana acum masina a fost oferita doar in echiparile Cooper, Cooper D si Cooper S. Pe piata americana este disponibil si modelul de varf JCW. Recent Mini a anuntat ca va prezenta la Salonul Auto de la Geneva o versiune One a modelului Clubman. Motorul va fi similar cu cel de pe Mini One si va avea o cilindree de 1.4 litri care dezvolta o putere maxima de 95 de cai, lucru suficient pentru un sprint pana la 100 km/h realizat in 11.5 secunde. In echiparea de baza masina va avea o cutie manuala cu 6 trepte, cu posibilitatea de a se monta si o cutie automata. Printre tehnologile ce le va ingloba masina vor fi recuperarea energiei de franare, afisarea punctelor de schimbare a vitezelor si functia start-stop, tehnologii care vor ajuta mult la reducerea consumului si a noxelor, o directie pe care BMW o impune la tot mai multe modele produse.

clubman2

clubman1

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account