Concurs NESCAFÉ: Alege sa castigi un MINI Cooper la promotia Antiplictiseala

La inceputul acestei saptamani Nestle Romania a dat startul unei promotii interesante. In cadrul campaniei Antiplictiseala puteti castiga un automobil MINI Cooper S.

Concursul se desfasoara in perioada 21 februarie – 1 mai si este destinat tinerilor care vor sa se distreze. Nescafe vine cu o idee interesanta si lasa la latitudinea participantilor decizia asupra premiilor: practic consumatorii aleg ce sa castige, intre un MINI Cooper, o garsoniera utilata de distractie sau o vara de concerte cu 3 prieteni prin Europa. Nescafe se asteapta ca oricare din aceste premii sa ajute tinerii sa invinga plictiseala. Premiul final va fi decis în urma votului exprimat pe site.

Modelul MINI pus in joc este un MINI Cooper S (R56) in nuanta Chilli Red, cu motor de 1.6l si 184 CP si cutie automata, in valoare de 172.000 RON fara TVA. Detalii despre dotarile masinii, precum si despre celelalte premii gasiti in regulamentul campaniei.

Inafara de premiile de la finalul campaniei, participantii mai pot castiga in fiecare zi premii în valoare de 500 RON/ora.

Conform comunicatului emis de companie, produsele participante la promotia NESCAFÉ Antiplictiseala sunt toate pliculetele NESCAFE 3in1, NESCAFÉ Frappe si NESCAFÉ 2in1 cu cod promotional. Pentru mai multe detalii si regulamentul complet vizitati www.nescafe.ro

Succes la concurs, speram sa votati MINI Cooper!

Multumim Automobile Bavaria pentru detaliile puse la dispozitie!

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account