Randari: MINI Countryman F60

Noua generatie MINI F56 va fi lansata in aproximativ doua saptamani la Salonul auto de la Frankfurt 2013. Am vazut deja fotografii oficiale scapate pe internet cu MINI, urmate de poze spion cu MINI, care ne-au oferit ocazia sa vedem cum va arata designul final.

Mai mult, MINI Vision prezentat luna trecuta ne-a aratat o mostra de design vizionar si idei inovatoare. MINI Vision prezinta multe elemente de design ce se vor regasi pe viitoarele modele MINI.

Pe langa versiunile hatchback in trei si cinci usi si versiunea decapotabila, MINI va lansa si succesorul modelului crossover actual Countryman. MINI Countryman F60 va fi lansat in 2015 si se va pozitiona ca model potrivit pentru familiile fane MINI.

MINI F60 Countryman va fi oferit intr-o gama larga de motorizari. De la modelul entry-level cu trei cilindri pana la agregatul B48 de 2 litri cu patru cilindri pe benzina care va propulsa modelele JCW. Puterea va fi transmisa rotilor fata sau tuturor rotilor.

Pana vom afla mai multe detalii despre viitorul MINI Countryman ce va fi lansat in 2015, haideti sa vedem randarea de mai jos, o imagine GIF ce inglobeaza mai multe scheme de culori pentru viitorul model MINI.

[Sursa: Dejan Hristov pentru Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account