BMW Seria 6 2011 reperat la Nurburgring

pkw_bmw_6er_cabrio_erlk01_03

Saptamana aceasta avem pe blog o adevarata sarbatoare a pozelor spion, iar de data aceasta va prezentam noi poze spion ale viitorului BMW Seria 6. Prototipul de test reperat e o versiune cabrio cu plafon soft-top.

Versiunile coupe si cabrio ale generatiei viitoare Seria 6 se vor diferentia radical de stilul actual al modelelor. Seria 6 actuala genereaza pareri impartite datorita spatelui in stilul „Bangle butt”, dar se zvoneste ca varianta redesenata a sesarului va fi un autovehicul „super suplu”.

Cele mai recente rapoarte din interiorul BMW indica faptul ca BMW Seria 6 deja a inceput un tur in cadrul grupului BMW, si ca in acest sens mai multi executivi BMW din intreaga lume vor avea sansa sa vada viitorul sesar.

Se zvoneste ca masina va avea un puternic caracter emotional, pe modelul noului Z4, piesa de baza a campaniei Joy. BMW Seria 6 2011 este putin mai lung si mai lat decat modelul actuala. Va avea console mai scurte si o linie a caroseriei mai joasa, ceea ce-i va conferi un look mai musculos. Desi acest lucru nu a fost confirmat inca, se spune ca unele elemente din modelul concept CS se vor regasi in designul final al BMW Seria 6. Ne asteptam totodata la o grila frontala mai inaltata si mai lata decat de obicei, tendinta intalnita recent la toate modelele BMW noi.

Interiorul a fost redesenat si se spune ca reflecta cateva din elementele de design intalnite la Z4 Roadster; prin urmare ar trebui sa ne asteptam la o consola centrala foarte orientata catre sofer, si la multe elemente sportive.

Din punct de vedere al motorizarii, noua Seria 6 va avea o combinatie de motorizari pe benzina si diesel. Varful de gama va fi modelul 640d, propulsat de motorul diesel N57 turbo cu sase cilindri, ce produce 306 CP.

650i va fi varful de gama, si va fi propulsat de motorul V8 twin-turbo de 4,4 litri.

pkw_bmw_6er_cabrio_erlk01_15

[Puteti vedea mai multe fotografii pe site-ul Hadel ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account