Facelift-ul lui BMW Seria 7 va fi o replică a conceptului BMW Vision Future Luxury

Vă mai amintiți conceptul BMW Vision Future Luxury prezentat în 2014? Nu vă faceți griji, dacă memoria nu vă servește. În curând îl veți vedea pe șosele, fiindcă facelift-ul actualei generații a limuzinei BMW Seria 7 va arăta foarte asemănător cu acest concept.

BMW Vision Future Luxury a fost prezentat cu aproximativ un an înainte de lansarea celei de a șasea generații a modelului BMW Seria 7. Dar modelul de serie nu a fost o replică a acestuia, deși unele influențe pot fi remarcate. Însă odată cu actualizarea stilistică și tehnologică, Seria 7 va prelua destul de evident detaliile conceptului Vision Future Luxury. Putem spune cu certitudine acest lucru, măcar despre design-ul părții frontale. Și asta pentru că cineva a posta pe instagram o poză cu limuzina restilizată.

Aparent, cineva a ajuns în locul unde ascunde BMW un prototip al limuzinei. Și a reușit să pozeze un colț al acesteia. Desigur, poza a fost apoi preluată de alți utilizatori de instagram, precum și de site-uri cum ar fi bmwblog.com.

CLICK AICI pentru un link direct către poza cu facelift-ul lui BMW Seria 7.

În imaginea publicată online se vede partea frontală a mașinii, dezvelită în mare parte de prelata sub care se ascundea. Putem vedea spoilerul frontal identic cu al conceptului BMW Vision Future Luxury. De asemenea, farurile cu tehnologie laser au fost și mai mult aplatizate, tot în stilul conceptului. După cum era de așteptat, nările grilei frontale au crescut considerabil, urmând trendul introdus de SUV-urile BMW X7 și X5. De altfel, și grila mărită este o caracteristică regăsită la conceptul Vision Future Luxury.

Rămâne de văzut cât de mult vor fi restilizate partea din spate și interiorul. În pozele spion cu prototipuri camuflate ale Seriei 7 se observă că stopurile vor fi alungite pe orizontală preluând tema literei L răsturnată, în stilul pe care îl vedem la noile generații BMW Seria 8, Seria 3 și X4.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account