BMW X6
BMW X6
BMW X6

Poze spion: BMW Seria 3 F30 2012 ne dezvaluie noi detalii de design

Viitoarea generatie BMW Seria 3 F30 a aparut din nou in raza vizuala a fotografilor de poze spion, si de aceasta data, prototipul de teste ne dezvaluie cateva detalii in plus. Asa cum era de asteptat, noul treiar primeste tratamentul complet cu LED-uri.

In partea din fata, farurile cu inele Corona par usor mai lungi decat la modelul actual, iar semnalizatoarele sunt amplasate sub linia de design „character line”. La partea din spate, stopurile cu LED-uri sunt acoperite in mare parte, si designul final abia se poate ghici (mai multe fotografii puteti urmari pe site-ul WCF)

Prototipul de test beneficiaza si de benzile cu LED-uri de pe oglinzile laterale, un element des intalnit la prototipurile initiale. Dar de aceasta data, sursa BMW Scott27 declara ca datorita viitoarei legislatii, atat din SUA cat si din Europa, indicatoarele laterale vor trebui plasate mai sus si vor fi mai vizibile. Nu avem inca o a doua sursa care sa confirme acest lucru, drept pentru care consideram informatia doar un zvon.

Din informatiile aflate pana acum, noul Seria 3 este construit pe o noua platforma modulara, iar din perspectiva designului revine la infatisarea mai “zvelta”, dar pastreaza caracteristicile unui Seria 3 tipic: proportii patratoase si console spate scurte. Designul exterior este mai musculos, mai tonifiat, si aduce mai multa agresivitate, precum si linii de design intalnite la modelele BMW recente, inclusiv noul BMW Seria 5.

BMW revine la elementele de baza, cu forme simple, neincarcate, plus grila rinichi amplasata mai jos si cu forme mai late. Versiunea sedan are un ampatament mai lung, cu cel putin 3.5 cm mai lung decat generatia anterioara a treiarului. F30 va avea “nasul” impins inainte, similar cu partea frontala a modelului E89 Z4.

BMW Seria 3 va sta sub semnul tehnologiilor EfficientDynamics, astfel ca vom vedea integrate in noul model roti aerodinamice, panou solar, recuperarea energiei la franare, tehnologie start-stop, tehnologie de pre-incalzire a motorului, a cutiei si a diferentialului.

Motorizarile viitoarei generatii BMW Seria 3 vor include agregate aspirate natural cu sase cilindri, motoare cu patru cilindri si posibil si un motor cu trei cilindri.

Vedeta BMW M3 va continua sa arate agresiv si super-sprotiv si va fi propulsat de un motor twin-turbo cu sase cilindri, care va produce in jur de 450 CP.

[Sursa: Worldcarfans ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account