AC Schnitzer prezintă propunerile de tuning pentru noul BMW Seria 4 Coupé

AC Schnitzer pregătește un catalog cuprinzător de opțiuni pentru personalizarea noului BMW Seria 4 Coupé și amplificarea performanțelor acestuia. Însă lansarea acestor accesorii și programe de upgrade tehnic se face în etape.

Pentru moment sunt disponibile capetele de evacuare din carbon oferite în versiuni Sport, Sport Chrome și Sport Black. De asemenea, se pot comanda deja seturi de jante AC Schnitzer AC1, care sunt făcute din aliaj ușor, au diametre de 19 sau 20 de inchi și sunt oferite inclusiv în variante bicolore. Pentru amplificarea caracterului dinamic sunt propuse atât kit-ul de arcuri AC Schnitzer care reduce garda la sol cu 30 mm la ambele punți, sau kit-ul de suspensii sport AC Schnitzer, care coboară garda la sol cu 20 mm la puntea față și 30 mm la cea din spate.

Pentru personalizarea interiorului sunt disponibile diverse elemente făcute din aluminiu. Este vorba despre pedalele, husa pentru chei și set-ul de padele din spatele volanului (pentru selectarea treptelor de viteză).

Din februarie 2021 catalogul de accesorii va fi extins considerabil. În acest sens AC Schnitzer ne prezintă și primele poze cu BMW Seria 4 Coupé purtând elementele care vor putea fi comandate. Aspectul sportiv este evidențiat cu extensii pentru spoilerul frontal, praguri laterale, folie de protecție pentru spoilerul posterior, eleron din carbon pentru portbagaj, eleron la nivelul plafonului.

Nu în cele din urmă, AC Schnitzer anunță că lucrează la upgrade-uri pentru creșterea puterii modelelor 430i și 440i xDrive. Aceste operațiuni de creștere a puterii vor fi omologate și vor fi însoțite de garanții de până la 5 ani. Nu va lipsi din lista de opțiuni nici un set de evacuare AC Schnitzer, din oțel inoxidabil.

Desigur, programul de tuning preparat de AC Schnitzer pentru BMW Seria 4 Coupé se va adresa și celor care aleg versiunea Cabriolet a noii generații Seria 4.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account