Mini Crossover 2010 surprins din nou

mini-crossman-4

Primul vehicul de tip crossover dezvoltat de Mini si-a facut aparitia din nou. Dezvoltat sub numele intern „Project Colorado”, acest crossover va fi primul automobil Mini ce va fi dezvoltat in afara Angliei, si va fi fabricat de catre Magna Steyer, o companie austriaca.

Mini Crossover va fi disponibil in doua versiuni : versiunea de baza cu tractiune pe puntea fata, si un model mai bine echipat, ce va prelua tractiunea integrala xDrive de la BMW.

In interior incap 4 pasageri, lucru datorat unui ampatament mai mare ca la actualul Mini. Masina va avea aproximativ 4 metri lungime.

mini-crossman-3

Desi nu au fost furnizate informatii oficiale despre motor, noi credem ca motoarele de la Cooper si Clubman vor fi folosite la Crossover. La baza va fi motorul pe benzina de 1.6 litri si 120 de cai putere iar probabil ca versiunea de top va putea fi echipata cu motorul de 1.6 cu supraalimentare.

Mini Crossover va fi mai mare decat Clubman si va masura mai mult de 4 metri. Dimensiunile exterioare vor fi cam ca si ale conceptului, si anume 4,050mm lungime, 1,830mm latime si 1,598mm inaltime.

Mini Crossover sau Crossman cum ii mai spun cei din media, este asteptat sa apara la dealeri undeva inspre finalul anului 2010, dar cu siguranta va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an.

[Sursa : Carscoop ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account