Galerie foto : BMW X1 pe teren accidentat

001

Mai multe publicatii media din lumea auto au fost invitate saptamana trecuta sa conduca viitorul BMW X1. Cu totii s-au strans in Mallorca si au petrecut o zi intreaga la volanul celui mai mic Sport Activity Vehicle produs de BMW.

V-am aratat astazi mai devreme raportul celor de la Edmunds despre masina, raport care a fost per total unul pozitiv. Trebuie sa admitem ca suntem nerabdatori ca automobilul sa apara si ca in sfarsit ii vedem un loc in gama producatorului bavarez. In garajul meu poposeste deja un X3, dar daca ma uit la imaginile cu X1, cred ca pe viitor voi face schimbul intre cele doua. Imi place mult dimensiunea masinii, la interior pare chiar foarte apropiat de X3, dar totodata are si un design mai bun.

Desigur ca urmatorul X3 este asteptat si el, si se zvoneste ca si acesta a fost mult imbunatatit in ceea ce priveste designul, dar in acelasi timp va avea si un pret de achizitie mai mare.

BMW X1 va fi disponibil in versiunea cu tractiune integrala permanenta, dar pe viitor va fi oferita si optiunea unei tractiuni pe puntea spate. Cum lansarea oficiala va avea loc doar pe piata din Europa, in prima faza va fi oferita doar versiunea cu tractiunea pe toate rotile. Modelul xDrive23d din imaginile alaturate are un motor de 2 litri diesel ce dezvolta 177 de cai putere, si beneficiaza si de un pachet M Sport pentru a-i accentua partea frontala.

Va vom tine la curent cu alte detalii pe masura ce avem informatii noi.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account