POZE SPION: Noul BMW Seria 4 Gran Coupé surprins alături de viitorul BMW Seria 7

A doua generație a modelului BMW Seria 4 Gran Coupé pare pregătită să se alăture gamei bavareze, după cum indică noi poze spion.

După cum era de așteptat, partea sa frontală va prelua  identitatea noilor modele Seria 4 Coupé și Cabriolet. Așadar regăsim grila cu decupaje verticale de dimensiuni ample. La fel, stopurile păstrează semnătura luminoasă pe care o vedem și la versiunile Coupé și Cabriolet. Totodată, caroseria cu patru portiere și profil de coupé urmează liniile prefigurate de BMW Concept i4. De altfel, modelul i4 va debuta în 2021 drept versiunea cu propulsie pur electrică a noului BMW Seria 4 Gran Coupé.

Observăm toate aceste aspecte de design mulțumită pozelor spion publicate de site-ul Bimmerpost.com, în care noul Gran Coupé apare alături de viitorul BMW Seria 7.

CLICK AICI pentru a vedea pe Bimmerpost.com galeriile foto cu prototipurile BMW Seria 4 Gran Coupé surprinse inclusiv în timpul testelor pe circuit și pe șosele publice.

Site-ul BMWBlog.com preconizează că dezvăluirea oficială a lui BMW Seria 4 Gran Coupé va avea loc în prima parte a lui 2021, iar comercializarea sa va demara spre finalul primăverii. Gama de motorizări cu ardere internă va fi preluată de la Coupé și Cabriolet. Astfel, va avea propulsoare pe benzină și diesel cu sistem mild-hybrid de 48 de volți, care integrează un starter generator de 11 CP. CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile despre motorizările Seriei 4 Coupé.

În mai 2020, site-ul Autocar.co.uk preconiza inclusiv faptul că Seria 4 Gran Coupé va fi oferită pentru prima oară și în versiune M4. Această variantă de performanță înaltă rămâne să fie confirmată de BMW.

Poze cu prototipul BMW i4 în timpul testelor de iarnă:

Modelul pur electric BMW i4 va oferi la rândul său performanțe sportive, având în vedere specificațiile preliminare declarate oficial de BMW. Propulsia sa electrică va dezvolta până la aproximativ 530 CP, pentru un sprint 0-100 km/h în 4 secunde și o viteză maximă de peste 200 km/h. Iar bateria sa de circa 80 kWh va asigura o autonomie de aproximativ 600 km. Dar acestea se pare că vor fi cotațiile pentru motorizarea de top. Fiindcă zvonurile spun că va mai exista încă o versiune de motorizare electrică pentru i4, care va dezvolta sub 530 CP și va avea tracțiune doar la puntea spate.

Nu în cele din urmă, este de așteptat ca i4 să se diferențieze de restul variantelor Seria 4 Gran Coupé inclusiv prin ecranul orizontal de dimensiui mari care va trona pe planșa de bord. Modelele cu propulsoare pe benzină și motorină vor prelua bordul lui BMW Seria 4 Coupé.

Poze cu BMW Concept i4:

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account