Mercedes S63 AMG Cabrio – Dușmanii îmi poartă pică

Mercedes S63 AMG a fost surprins în țara de baștină în timpul testelor, cu foarte puțin machiaj, semn că nu mai durează mult până-l pun la punct.

Dar de ce să deghizezi o mașină despre care știi, în mare parte, cum va arăta? Plus că-i foarte frumoasă, mai bine o lași la vedere să moară de oftică rivalii și dușmanii.Mașina asta va fi un clasa S cabrio, vă dați seama de asta? Adică o versiune în aer liber a celei mai bune mașini din lume (zic unii). BMW aruncă în clasa asta Rolls Royce-uri, dar noul S este atât de bun încât te vei simți păcălit dacă dai banii pe altceva mai scump.

Mercedes S63 AMG cabrio (4)

 

E practic un S coupe cu acoperiș retractabil din pânză, semn că hardtopul nu prea este de bun gust în zona asta. Dar nici nu vrei un hardtop care să-ți ascundă sunetul ăla de V8 AMG produs de cei 580 cai putere și 900 Nm. Nu știm dacă va fi mai ușor sau mai greu decât coupe-ul, dar știm că va accelera de la 0 la 100 km/h în puțin peste patru secunde, iar viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h. N-ar strica nici o versiune S65 AMG cabrio, că doar V12-le este un motor rafinat și omenirea încă mai are nevoie de el. Să vedem însă cine mai are nevoie de Bentley-uri Continental și Rolls Royce-uri  Drophead după ce va ieși pe piață mașina asta.

Sursa – Worldcarfans

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account