Poze spion: BMW Seria 6 2011 in timpul testelor de iarna

BMW Seria 6 2011

Urmatoarea generatie Seria 6 va fi lansata anul viitor, si intre timp mai multe prototipuri sunt reperate saptamanal, in timpul testelor de iarna. Masina nu a intrat inca in etapa de evaluare finala, cand camuflajul e redus la minim, dar cu toate acestea e interesant sa observam dimensiunea de ansamblu si prezenta masinii.

Sub camuflaj, prototipul de teste din fotografia de mai sus mai are inca elemente din plastic ce ascund detaliile fine.

Conform rapoartelor anteriore si surselor din interiorul BMW, viitoarele versiuni coupe si cabrio ale BMW Seria 6 vor diferi radical de infatisarea actuala a masinilor. Seria 6 redesenata va fi un vehicul mult mai suplu, dupa cum putem vedea si din poza spion.

Desi acest lucru nu a fost confirmat, se spune ca unele elemente ale conceptului CS isi vor face loc in designul final.

Usor mai lung si mai lat decat modelul curent, Seria 6 2011 va avea o consola spate mai scurta si o linie a plafonului mai joasa, ceea ce-i va conferi o infatisare mai musculoasa. Modelul cabrio va primi un plafon hardtop, ca si cel de la Seria 3 cabrio.

Ne asteptam sa vedem si o grila frontala mai mare decat de obicei, o tendinta intalnita la cele mai recente modele. Interiorul a fost si el redesenat si se spune ca reflecta cateva din elementele de design intalnite la Z4 Roadster, astfel ca ar trebui sa ne asteptam la un bord orientat catre sofer si la o serie de elemente sportive.

Din punct de vedere al motorizarii, noua Seria 6 va fi propulsata de o serie de motoare pe benzina si motorina. Varful de gama diesel va fi modelul 640d, propulsat de motorul N57 turbo cu sase cilindri, ce produce 306 CP.

650i va fi motorizarea cea mai puternica, datorita motorului V8 Twin-turbo de 4,4 litri.

Ne asteptam ca modelul sa fie pus in vanzare in a doua jumatate a anului 2011, urmand a fi lansat la unul din saloanele importante.

[Sursa foto: CarAdvice ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account