Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW Seria 5 într-o nouă randare – Semne bune anul are!

Seria 5 este un model foarte important în gama BMW. Este modelul de referinţă al clasei din care face parte, iar noul Mercedes Clasa E e suficient de interesant pentru a pune presiune pe inginerii şi designerii BMW. Şi presiunea a avut mereu un efect benefic pentru BMW. 

Fiind tot mai aproape de o lansare oficială, randările cu noul BMW Seria 5 au început să speculeze din ce în ce mai agresiv designul viitorului model. Pornind de la pozele cu actuala generaţie de BMW Seria 5, pozele spion şi elemente de design preluate de la BMW Seria 7, cei de la Autobild ne oferă un preview despre cum cred ei că ar putea arăta noul BMW Seria 5. Uneori au mare dreptate.

2017-BMW-5series-G30

 

Totuşi, designul nu este cel mai important aspect al noii generaţii de BMW Seria 5, scăderea în greutate şi noile tehnologii fiind principalele atuuri ale sale. Ne aşteptăm să vedem multe dintre jucăriile din BMW Seria 7 şi pe noul BMW Seria 5, printre care parcarea automată cu ajutorul cheii deştepte cu touchscreen, control prin gesturi, lumini ambientale, faruri cu laser sau sisteme audio de top. Totodată, ne aşteptăm să vedem multe elemente din plastic ranforsat cu fibră de carbon care vor contribui la siguranţa, eficienţa şi dinamica maşinii. Din punctul de vedere al aspectului, probabil că BMW Seria 5 va împrumuta câteva elemente de design de la fratele mai mare, dar se va diferenţia totodată prin linii personale, console mai scurte şi un profil mai agresiv. Stopurile vor rămâne cu siguranţă cele în formă de L, iar evacuarea dublă finisată în crom, preluată tot de la BMW Seria 7, să fie disponibilă nu doar în varinata bling, finisată în crom. Noul BMW Seria 5 va debuta în acest an la Salonul Auto de la Paris.

Sursa – Autobild

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account