Viitorul BMW X2 surprins în alte poze spion

Viitorul BWMViitorul BMW X2 - poze spion X2 - poze spion

Viitorul BMW X2 reprezintă o nouă nișă pe care bavarezii își doresc să o exploreze și care, speră ei, le va aduce noi clienți. Și, dacă stăm să analizăm puțin situația actuală a principalelor branduri premium care se luptă în acest segment, viitorul BMW X2 nu pare deloc un pariu riscant, ci mai degrabă o mână sigură.

Viitorul BMW X2 va fi bazat pe noul BMW X1, prin urmare va fi o mașină cu tracțiune față și, conform celor de la Autocar UK, sunt șanse ca BMW să prezinte un concept care să ilustreze viitorul BMW X2 în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Deja știm, de pe surse oficiale, că viitorul BMW X2 va aborda aceeași tendință în design ca frații săi mai mari, BMW X4 și BWM X6. Linia plafonului va fi destul de mult arcuită spre partea din spate, tocmai pentru a-i da mașinii alura de coupe. Cel mai probabil, viitorul BMW X2 va fi ceva mai lat și mai lung decât noul BMW X1, tocmai pentru a se diferenția cât mai mult cu putință de modelul pe care-l are la bază. Pentru început, viitorul BMW X2 va fi echipat, la fel ca noul BMW X1, doar cu motorizări cu patru cilindri, fie benzină, fie diesel, iar puterea ar putea să varieze de la 150 la peste 252 de cai-putere. Sigur, știm deja că o versiune de tip plug-in hybrid a noului BMW X1 se află deja în lucru, așa că nu este exclus ca viitorul BWM X2 să beneficieze și el de o astfel de motorizare, similară cu cea care echipează deja modelul BMW Seria 2 Active Tourer 225xe. Dacă ar fi să-i ascultăm pe britanicii de la Autocar și să-i credem pe cuvânt, BMW lucrează și la o versiune M pentru viitorul BMW X2. Deși cu siguranță nu va fi un produs al diviziei M, ci mai degrabă o versiune similară cu noul BMW X4 M40i, versiunea de top a lui X2 va avea, probabil, în jur de 300 de cai-putere și tracțiune integrală și ar putea fi lansată în 2018.

Viitorul BMW X2 - poze spion

Conform unei statistici, aproximativ 70% dintre clienții modelului BMW Seria 2 Active Tourer sunt clienți noi pentru marca bavareză, ceea ce înseamnă că cel mai controversat model lansat de BMW în ultimii ani și-a atins scopul. Cu o nouă gamă de modele cu tracțiune față, printre care și viitorul BWM X2, marca germană încearcă să atragă de partea sa o nou public țintă, tânăr, care-și dorește un model din segmentul premium, dar care nu-și permite, încă, să scoată din buzunar banii necesari pentru un BMW Seria 3 sau un BMW X3, de exemplu. Strategia pe care o abordează BMW nu este deloc una greșită, chiar dacă fanii marcii critică această avalanșă de noi modele. Viitorul BMW X2 va fi echipat în standard cu o transmisie manuală cu șase trepte, iar opțional va putea fi echipat cu transmisia automată cu opt trepte. De asemenea, sistemul de tracțiune integrală xDrive va fi și el disponibil.

Viitorul BWM X2Viitorul BMW X2 - poze spion - poze spion

Sursă: www.autocar.co.uk

Citește și despre cele mai recente randăr cu BMW X2:

bmw-x2-watermark

Numărul trei al revistei BMW Blog România este disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio și la chioșcurile de difuzare a presei de la nivel național:

Numărul trei al revistei BMW Blog România

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account