BMW va incepe sa produca modelul X1 si in China

BMW X1 2010

La Salonul auto de la Geneva 2010, Norbert Reithofer, CEO al BMW, a dezvaluit faptul ca modelul entry-level X1 va fi al treilea model pe care BMW il va produce in China. BMW si partenerul sau chinez Brilliance Auto au incheiat deja un acord privind constructia modelelor Seria 1 si Seria 3 in versiunile pentru piata chineza. Nu e clar daca Seria 3 in versiunea pentru piata chineza va fi de fapt un model Seria 3 Gran Turismo despre care au circulat atatea zvonuri, sau pur si simplu o varianta cu ampatament marit a unuia din modelele actuale.

La inceputul acestui an, BMW Brilliance a incetat productia masinilor BMW Seria 3 pentru a putea mari capacitatea fabricii si a inceput sa importe limuzine BMW in cantitati mari pentru suplini vanzarile. Noua fabrica va fi repusa curand in functiune cu o noua linie de productie.

In cadrul pietei chineze, BMW X1 are ca si concurenti modelele Audi Q5 si VW Tiguan. Este de asteptat ca toate cele trei modelele sa concureze strans pentru suprematia in segmentul premium compact al masinilor SUV/SAV.

In nord-estul Chinei se mai fabrica modelele BMW Seria 3 si Seria 5 sedan, la locatia din Shenyang.

Conform unui raport publicat de revista auto chineza Gasgoo, varianta BMW Seria 3 sedan pentru piata chineza va fi lansata in august pentru a concura Audi A4.

Deocamdata nu avem nicio informatie despre presupusul model Seria 3 GT.

[Sursa: Gasgoo ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account