Gerovital
Gerovital
Gerovital

Noi poze oficiale ne tatonează înainte de lansarea viitoarelor BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé

Constructorul bavarez a anunțat că în data de 23 septembrie va dezvălui noua generație a modelelor BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé. Iar până atunci amplifică anticiparea cu o serie de teasere prin care ne arată treptat detalii ale celor două modele de performanță.

Aceste poze confirmă două dintre culorile care fac parte din paleta cromatică. Se pare că acestea vor fi la fel de îndreznețe ca și designul noilor modele. BMW M3 Sedan are nuanța de verde Isle of Man, în timp ce BMW M4 Coupé poartă un galben Sao Paulo.

Pozele publicate de BMW au un aer foarte misterios, detaliile mașinilor fiind acoperite parțial cu fum asortat cu nuanțele celor două modele. Dar putem observa elemente care e bucură, precum maneta cutiei de viteze manuală. Aceasta va fi propusă pentru versiunea de 480 CP a motorului de 3 litri cu 6 cilindri. Desigur este propusă și transmisia M Steptronic cu 8 trepte, care este cuplată standard cu variantele Competition ale lui M3 și M4. Aceste versiuni de top vor avea 510 CP. BMW a mai anunțat că la momentul lansării M3 și M4 vor avea tracțiune spate, dar că ulterior va propune și sistemul de tracțiune integrală M xDrive. Însă și acest sistem va permite comutarea în modul de rulare exclusiv cu tracțiune spate, la fel cum se întâmplă și în cazul lui BMW M5.

CLICK AICI pentru a vedea informațiile tehnice preliminare, oferite de BMW despre noile M3 Sedan și M4 Coupé. 

În teaserele publicate de BMW mai remarcăm gurile eșapamentului cu formă rotundă clasică, noul design pentru spițele jantelor și etrierele vopsite în auriu, ceea ce indică un sistem de frânare cu discuri făcute din ceramică și carbon. În una dintre poze vedem și un colț din plafonul lui BMW M3 Sedan, care este făcut din fibră de carbon.

Grila frontală cu decupaje verticale de mari dimensiuni nu va face parte doar din personalitatea lui BMW M4 Coupé. Va fi preluată și de BMW M3 Sedan, care se va distinge astfel de restul gamei BMW Seria 3. Deși a stârnit controverse și polemici, cel puțin este clar că această grilă extrovertită se potrivește cu caracterul sportiv exuberant al celui mai performant M3 Sedan construit până acum de BMW.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account