Giles Taylor pleaca de la Jaguar la Rolls-Royce, pe pozitia de Director de design exterior

Rolls-Royce Motor Cars a anuntat recent ca Giles Taylor a fost numit Director de Design exterior la Rolls Royce si se va alatura companiei de la inceputul lunii aprilie.

Britanicul Giles Taylor, in varsta de 43 ani, si-a terminat studiile de design in Marea Britanie si a petrecut ultimii 10 ani ca designer executiv in industria britanica, fiind si director de design pentru doua modele Jaguar.

Echipa de design Rolls-Royce a primit mai multe premii pentru design. Cel mai recent este premiul „Red Dot: Best of the Best” in 2010 pentru cel mai nou model din portofoliu, Ghost. Acest premiu reprezinta o recunoastere a calitatii inalte si a designului avangardist.

Rolls-Royce Motor Cars a anuntat recent recorduri de vanzari pentru 2010, datorate cererii sustinute pentru modelul Phantom si vanzarilor de unitati Ghost, care au avut ca rezultat combinat o crestere de peste 170% fata de vanzarile din 2009.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account