Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Nighthawk – Tura de noapte

Dacă ai insomnii de la prea mulți bani și plimbările de noapte te liniștesc și te ajută să mai cheltui din ei, Rolls-Royce au creat mașina perfectă pentru asta.

Rolls Royce Phantom Dophead Coupe Nighthawk este o versiune creată special pentru piața nord americană, acolo unde viața de noapte este mai lungă și mai agitată decât cea de zi și viciile umblă ca niște strigoi pe stradă în căutare de păcătoși. Doar nouă modele vor fi construite, primul din ele a ieșit deja la plimbare prin Pheonix Arizona, fix în perioada asta a Superbowl-ului când americanii au tendința să cheltuiască foarte mulți bani pe lucruri care nu le trebuie.

Rolls Royce Phantom Drophead Coupe Nighthawk 1 (2)

Designul mașinii este inspirat din tehnologia avioanelor de luptă, vopseaua fiind una specială intitulată Diamond Black, în timp ce designul pentru ramele parbrizului este inspirat dintr-un material anti-radar folosit în aviație. Nu știm dacă stratul ăsta reușește să bruieze și radarele polițiștilor și camerele foto ale paparazzilor, dar dacă ai banii pentru mașina asta sigur ai bani și de șpagă. La interior același Rolls Royce Nighthawk primește multă fibră de carbon (cam peste tot) și o combinație de piele roșie și piele neagră care este prezentă chiar și pe tunelul transmisiei și în portbagaj.

Rolls Royce Phantom Drophead Coupe Nighthawk 1 (4)

Nu știm exact prețul mașinii (probabil este foarte mare) însă America de Nord este cea mai profitabilă piață pentru Rolls Royce înregistrând o creștere de 30% anul trecut cu ajutorul celor 36 de dealeri care o duc foarte bine acolo.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account