ROLLS-ROYCE a anuntat vanzari record pentru primul semestru 2011

• Vanzarile au crescut la nivel global cu 64%
• Cresterile de vanzari au fost semnificative in toate regiunile
• Cererea pentru Phantom si Ghost este in continuare puternica
• Anul 2011 marcheaza centenarul simbolului Rolls Royce, statueta Spirit of Ecstasy

Rolls-Royce Motor Cars a anuntat rezultatele de vanzari pentru primul semestru al anului 2011. Compania a inregistrat vanzari record, in crestere cu 64% la nivel global, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010. In primele sase luni au fost livrate clientilor un numar de 1592 autovehicule, acesta fiind cel mai bun an pentru companie, de cand aceasta a fost lansata in 2003.

Vanzarile au crescut in toate regiunile, in special in Asia Pacific, cu pana la 170%, in Orientul Mijlociu si in SUA, cu pana la 40%. In Europa s-au inregistrat cresteri mari ale vanzarilor pe piata germana, cu pana la 60%. Cererea a fost in continuare puternica pentru ambele modele Phantom si Ghost, circa 80% din clientii de modele Ghost fiind clienti noi pentru Rolls-Royce.

Anul 2011 marcheaza si centenarul simbolului Spirit of Ecstasy. Pentru a sarbatori acest eveniment, Rolls-Royce a creat colectia Phantom Spirit of Ecstasy Centenary Collection, limitata la 100 exemplare speciale, care beneficiaza de o serie de elemente realizate pe comanda. Centenarul este marcat si de o serie de evenimente unice, urmatorul avand loc chiar azi, 15 iulie, la Goodwood, in Marea Britanie. Acolo, un numar de 100 masini Rolls-Royce fabricate din 1911 si pana astazi se vor reuni pentru a sarbatori, iar la final vor participa la o tura istorica pe circuitul de la Goodwood.

La Salonul auto de la Geneva 2011, Rolls Royce a prezentat primul lor vehicul electric. Modelul unic 102EX a fost prezentat sub forma de concept, fiind primul vehicul electric din segmentul ultra-luxos si este construit pe baza caroseriei lui Phantom. Rolls-Royce 102EX e un vehicul experimental si va servi ca model de test pentru strangerea de informatii si date care vor ajuta compania sa ia mai tarziu decizii in ce priveste eventualele modele electrice ce vor fi lansate in productie.

[Sursa: Rolls Royce]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account