Rolls Royce va dezvalui la Salonul auto de la Geneva 2013 modelul Ghost Coupe “Wraith”

Salonul auto de la Geneva va gazdui premiera mondiala a modelului Rolls Royce Wraith, sau cum il numesc unii, versiunea Ghost Coupe.

Compania a lansat o imagine teaser, care arata partial liniile de design ale masinii, extrem de elegante. Dupa cum se poate vedea in imagine, modelul beneficiaza de o linie prelungita a plafonului, trimuri argintii in jurul geamurilor, si cum era de asteptat, lipsa stalpului B. La partea frontala capota infinit de lunga pastreaza in varf emblematica figurina „Spirit of Ecstasy”.

Modelul Wraith mai dinamic si mai sportiv va face concurenta modelului Bentley GTl.Masina va fi propulsata de acelasi motor V12 de 6.6 litri ce dezvolta 563 CP, cuplat la o transmisie automata preluata de pe versiunea cu patru usi.

La Salonul auto de la Geneva 2013 va debuta versiunea concept EX, urmata de versiunea de serie in toamna la Salonul auto de la Frankfurt.

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account