Rolls-Royce Cullinan debutează în randări virtuale

Rolls-Royce Cullinan - randare (1)

Rolls-Royce Cullinan, viitorul SUV al mărcii, a fost recent confirmat de conducerea brandului britanic, iar acum avem parte și de primele randări digitale. În momentul de față, cel mai luxos SUV este Bentley Bentayga. Acesta este și cel mai rapid. Și cel mai scump. Dar probabil că atunci când va fi lansat, Rolls-Royce Cullinan va prelua conducerea în topul celor mai scumpe SUV-uri.

Cel mai probabil, viitorul SUV, „botezat” acum Rolls-Royce Cullinan, își va face apariția pe parcursul anului 2018, ceea ce înseamnă că în 2017 sau poate chiar la sfârșitul acestui an vom avea parte de o primă prezentare sub formă de concept. Rolls-Royce Cullinan va împrumuta probabil o bună parte din caracteristicile viitorului BMW X7 ce va fi lansat în 2017, dar va aduce și acea notă de exclusivitate pe care toate modelele Rolls-Royce o oferă. Dacă prețurile lui Bentley Bentayga sunt în jurul a 200.000 de euro, cu posibilitatea de a crește mult mai mult prin prisma opționalelor, se pare că prețul de pornire pentru viitorul Rolls-Royce Cullinan va fi de 300.000 de euro. Mai mult, viitorul SUV al celor de la Rolls-Royce va fi produs în aproximativ 1.000 de exemplare anual.

Rolls-Royce Cullinan - randare (2)

Rolls-Royce Cullinan promite de pe acum că va oferi o experiență similară unui „covor zburător” și că viitorul SUV, deși nu va fi un off-roader veritabil, va beneficia de un sistem avansat de tracțiune integrală, astfel că se va putea aventura și în afara asfaltului. Oricum, din declarațiile oficiale reiese faptul că Rolls-Royce Cullinan va fi un SUV care să te ducă de la „operă în Alpi, în deplin confort, cu tot echipamentul de care ai nevoie”. Dacă Bentayga are sub capotă un motor W12 de 6,0 litri care dezvoltă 608 CP, suntem aproape convinși că viitorul Rolls-Royce Cullinan va beneficia de aportul unui V12 de 6,0 litri care va dezvolta în jurul a 630 de cai-putere. Spunem asta pentru că zvonurile despre apariția unui BMW M760i sunt din ce în ce mai intense, iar acest model nu poate avea decât un V12 sub capotă.

Rolls-Royce Cullinan - randare (1)

Privind aceste prime randări, Rolls-Royce Cullinan este o mașină mult mai elegantă și mai rafinată decât Bentley Bentayga, iar cei care se gândesc să achiziționeze unul dintre cele două SUV-uri credem că sunt genul de oameni care pun accent pe eleganță. Iar dacă designul Bentley-ului este discutabil, nouă ni se pare că în aceste randări – efectutate de rmcardesign.com – viitorul Rolls-Royce Cullinan este mașina care inspiră mai multă încredere și mai mult rafinament. Dar spune noi, tu poți să nu fi de acord.

Citește și primele informații despre viitorul BMW X7:

BMW X7

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account