BMW GTRS4 construit de Wheels Boutique

Când unul face un body kit prea lat, se trezesc alţii să ajute cu nişte jante care să umple golul lăsat de aripi şi cu un set de suspensii care să-l trântească cu burta de pământ. Join venture, joint venture sau joy venture?

Vorsteiner sunt printre cei mai ambiţioşi tuneri de BMW la ora actuală, iar body kit-ul lor pentru BMW M4 este unul dintre cele mai complete şi mai bine executate upgrade -uri aerodinamice de pe piaţă. GTRS4 este un body kit care adaugă puţină rotunjime pe la şolduri şi pe la coapse şi injectează nişte botox în buze şi în posterior, fără a strica însă foarte mult din liniile de fabrică. Au reuşit cumva să exagereze până la un punct tolerabil.

BMW-GTRS4-41

Nu-i de mirare că au atras atenţia unor producători de piese aftermarket, care doreau să colaboreze pentru proiecte viitoare. Unul vine cu body kit-ul, unul cu suspensiile, altul cu jantele…şi uite aşa poţi să construieşti o maşină demo împărţind costuri şi fabricând noi prietenii.

BMW-GTRS4-15

În cazul de faţă se doreşte promovarea jantelor ADV7 Track Spec CS via Wheels Boutique, dar şi a suspensiilor Bilstein oferite de AccuAir. Jantele sunt pe 21 inch şi echipate cu anvelope Pirelli P Zero Nero, iar body kit-ul construit din fibră de carbon conţine evazări pentru aripile faţă şi spate, bară faţă cu spliter încorporat, praguri şi bară spate cu difuzor de aer. Maşina e lată şi joasă, asta-i clar, dar poţi s-o mai înalţi din când în când şi să mai sari un hop cu ajutorul suspensiilor pneumatice.

BMW-GTRS4-7

O maşină demo are nevoie şi de elemente practice pentru că trebuie să faci materiale promoţionale, şedinţe foto, filmări… să scrie presa, să vadă lumea, să curgă comenzile. Oamenii ăştia sunt foarte activi pe Instagram, ocupaţi şi cu social media şi uite ce importanţă dau şedinţelor foto. Aşa avem şi noi ce să vă aratăm. Mai jos aveţi o galerie foto detaliată, cu toate componentele body kit-ului şi un video cu prima versiune a lui GTRS4 care vă arată „prezenţa” pe stradă şi cum se foloseşte de noile suspensii. Poate vă dăm idei şi vedem unul la noi în ţară.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account