Gerovital
Gerovital
Gerovital

Apple și BMW lucrează la o mașină deșteaptă?

Nu. Este doar un zvon. Totuși un zvon cu ceva substanță, pentru că CEO-ul Apple, Tim Cook, a făcut o vizită de curtoazie la fabrica de la Leipzig, împreună cu niște colegi tocilari de-ai lui.

Ce să cauți acolo, dacă nu faci prospectul pentru mașina viitorului? Cam asta au vrut să zică cei de la revista germană Manager Magazin, o publicație atentă la noile trenduri în business, tehnologie, politică ori lifestyle. Compania a angajat deja multe persoane din industria auto și a dezvoltat o echipă specială de 1000 de oameni doar pentru asta. Totuși, se pare că Apple sunt interesați mai mult de construcția din fibră de carbon și de cum se face asta, iar cei de la BMW sunt puțin reticenți la a împărtăși cunoașterea. Rămâne de văzut dacă se va ajunge la o înțelegere, o colaborare, ori dacă cei doi giganți se vor uita unul la celălalt ca doi concurenți pentru aceiași clienți. Cu siguranță ar putea colabora, pentru că mașinile devin din ce în ce mai accesorizate cu aplicații, iar Apple încearcă să-și implementeze softurile și gadgeturile în tot mai multe zone.

Dacă stăm să ne gândim puțin, cam tot ce iese din mâna celor de la Apple este mai mult decât un gadget necesar. Ei construiesc trenduri, lucruri cu care te identifici, te accesorisezi. Ar fi o mișcare naturală din partea lor să construiască un Apple car mai premium, care-ți oferă o imagine aparte. Până la urmă nu putem spune că Apple construiește chestii ieftine pentru mase. Dacă era așa vedeam o știre despre noul Smart Logan. Ceea ce nu-i imposibil.

 

 

Sursa – BMWBlog

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account