Oficial: Alpina D3 Bi-Turbo facelift

alpina d3 bi-turbo facelift

Producătorul german Alpina face publice primele imagini și informații cu proaspăt revizuitul D3 Bi-Turbo. Să vedem ce aduce nou…

Alpina a readus în actualitate modelul D3 Bi-Turbo, despre care a anunțat că tocmai a primit un facelift. Unul care ne-a creat stări contradictorii.

Din punct de vedere estetic, Alpina și-a păstrat elementele de design semnătură proprie, cu modificări estetice minime. Nemții care fac BMW-urile bune și mai bune nu au fost niciodată opulenți, așa că surpriza din acest punct de vedere a fost cât de poate de previzibilă.

Spoilerul față are un design ușor diferit, grila rinichi primește un pic mai mult crom, farurile adoptă tehnologia LED, la fel ca blocurile optice spate. Designul subtil face ca toate micile modificări care-i sunt aduse să fie cu atât mai greu de remarcat. Subtil, Alpina, subtil ca de obicei…

Interiorul lui D3 trece prin același tratament de modificare subtilă și aduce noi tehnologii pentru dotarea standard – Cruise Control, Park Distance Control și Storage Package sunt acum pe listă.

Dacă în termeni de design exterior și de habitaclu au fost sesizat faceliftul, sub capotă lucrurile rămân la fel: dieselul I6 de 3,0 litri de pe Alpina D3 produce 350 de cai-putere și 700 de Newtoni-metru, propulsând mașina de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde. Nici consumul și emisiile nu au suferit nicio schimbare, cifrele declarate rămânând de 5,3 l/100 km și de 139 de grame de dioxid de carbon pe kilometru. În versiunea Touring, acestea cresc ușor, până la 5,4 l/100 km și 142 g/km CO2.

Vânzările pentru Alpina D3 Bi-Turbo facelift vor începe din această toamnă.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account