Aston Martin Lagonda Taraf – Din partea la Aston Martin fără număr până la 200…

„Englejii”  ăștia de la Aston Martin care se tot sperie că ”vin românii” se pare că pregătesc  o mașină specială  pentru ei și pentru gusturile lor muzicale.

Aston Martin Lagonda Taraf este un model exclusivist, care se va vinde în doar 200 de exemplare, în variante cu volan pe dreapta, pe stânga și pe unde mai vor mușchii clienților lor de valoare.  Pe lângă faptul că vine dotat cu un motor V12 de șase litri și 550 CF (cai frumoși), Aston Martin Lagonda Taraf beneficiază de o culoare  „cocoșei de aur”, inserții de țambal și acordeon, plus un torpedou special gândit pentru a ține la rece banii neimpozitați  pentru dedicații grandomane.

Aston Martin Lagonda Taraf (1)

Nu știm exact ce sistem audio va fi montat în noul Aston Martin Lagonda Taraf însă ne putem aștepta la un surround sound cu ecou de microfon și rezonanță de sală de nunți pentru a crea o atmosferă specifică.

Aston Martin Lagonda Taraf atinge o viteză maximă de 281 km/h pe sistem turbo, iar evacuarea are trei setări – Vine poliția, Vin mascații și Vine Măruță. Mașina de super valoare este construită manual de divizia Q Aston Martin și se va vinde în țări precum Anglia, Africa de Sud , Emiratele Arabe și Caracal.

Aston Martin Lagonda Taraf (3)

Nu știm ce relații are Adrian Copilul Minune la Aston Martin, dar suntem siguri că divizia Q îi poate construi unul cu pernuță sub fund. Deja există o cerere foarte mare pentru închirierea de Aston Martin Lagonda Taraf de către interlopii care vor să se afișeze cu ele la nunțile unor copii de 12 ani, dar și pentru niște videoclipuri HD unde va fi spălat cu fundul de către actuala Loredana Chivu.

„Suntem foarte impresionați de numărul foarte mare de comenzi venite din Caracal”, au declarat oficialii Aston Martin.” Vom face tot posibilul ca noul Aston Martin Lagonda Taraf să îndeplinească toate cerințele lor, de aceea am decis ca mașinile să fie livrate din fabrică cu o păpușă legată de capotă”.

Sursa – Aston Martin Caracal

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account