Audi Q1 a fost confirmat pentru 2016

Audi Q1

  După ce s-au sucit și s-au învârtit, oficialii Audi confirmă (sau reconfirmă) cel mai mic SUV din lineup-ul său, și anume Audi Q1, fratele mai mic al lui Q3. Principalul scop al constructorului din Ingolstadt este să targeteze un nou segment de public, mai tânăr, care tinde să își achiziționeze un SUV premium, dar nu neapărat de dimensiuni mari.

Auzind asta, graficianul talentat obsedat de Photoshop de la Autobild s-a apucat repede de treabă și a scos repede primele randări cu viitorul Audi Q1. Care arată destul de interesant, trebuie să recunoaștem. Ca dimensiuni, va fi puțin mai mic ca VW Tiguan și Audi Q3 și va fi construit pe noua platformă MQB a grupului Volkswagen. În această ordine de idei, Q3 va mai crește puțin în dimensiuni, ca să îi facă loc și micului SUV în segment. Conform Autobild, Audi Q1 nu doar că va fi mai compact decât Q3, dar va adopta o siluetă de coupé, cu o prezență mult mai agresivă și dinamică, evidențiată de jante mari, un parbriz puternic înclinat, aripi evazate precum cele de pe conceptul Quattro și un montant față foarte agresiv.
În plus, platforma MQB poate susține o multitudine de sisteme de asistență și multimedia, fiind posibilă astfel și implementarea sistemului de conducere autonomă la care Audi lucrează în momentul de față. Motorizările pentru Audi Q1, atât cele diesel cât și cele pe benzină, vor fi împrumutate din stânga și din dreapta, de la Audi A1 și Q3 și vor avea puteri cuprinse între 140 CP și 211 CP, sau eventual 231 CP în cazul unui TDI biturbo care va fi implementat pe SQ1. Versiunea de top, RS Q1 se va bucura cel mai probabil de 300 CP. Sau noi ne vom bucura de ei, mai bine spus. Încă nu sunt informații disponible cu privire la o versiune de tip hybrid plug-in, dar cu timpul este posibil să apară și ea.

Sursă: Autobild

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account