Audi RS4 se pregătește pentru marele meci

Mai toți rivalii BMW-ului M4 se anunță anul acesta din ce în ce mai amenințători. S-au înarmat cu puteri din altă clasă și din altă lume pentru a-l doborâ din vârful dealului. Probabil au simțit că BMW M4/M3 trece prin momente vulnerabile, că nu-i destul de puternic, ori că a pierdut ceva din sportivitate, pentru că se aruncă directe, croșee, lovituri sub centură, upercuturi, de parcă M4 s-ar afla undeva în corzi, amețit și huiduit de toată lumea. Problema este că BMW M4 stă undeva în tribună, mănâncă pufuleți și privește spectacolul. Degeaba challengerii au mirosit sânge și se aruncă în atac ca orbii. Uneori contrele sunt atât de puternice încât îți bagă mințile în cap și nasul în craniu.

2016 Audi A4 (2)

După ce Alfa Romeo au anunțat un super sedan de 510 CP care va intra în ring cu BMW M3, Audi anunță un viitor RS4 cu o putere sub cea a unui Mercedes C63 S AMG. Bine, noi am văzut câteva comparative pe circuit între BMW M3 și C63 S AMG, iar puterea aia în plus nu i-a fost de mare ajutor. Se pare că Audi și-au dat seama de asta.

2016 Audi A4

Ulrich Hackenberg, șeful Audi Techical Development, a discutat cu revista britanică Auto Express despre viitoarele Audi S4 și RS4. Dacă despre S4 a confirmat că va avea un V6 supraalimentat care va depăși pragul de 350 CP, despre viitorul Audi RS4 a sugerat că va folosi tot un motor V6, de trei litri, echipat cu o tehnologie e-turbo. Nu știm exact ce a vrut să spună, este încă un zvon timpuriu, însă cei de la Auto Express au sugerat că Audi RS4 va avea o putere de aproximativ 480 CP. Rămâne de văzut dacă-i vor folosi mai mult decât  AMG-ului. Să sperăm că oamenii de la divizia M nu se vor culca pe o ureche și vor veni cu un regim și un antrenament special pentru BMW M3 și BMW M4.

Sursa – Worldcarfans via Auto Express

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account