BMW 540i xDrive M Performance – Lista de cumpărături

BMW vorbește despre inteligență funcțională atunci când descrie noul BMW Seria 5 Touring. Noi vorbim despre nevoia de a te descurca atunci când ai o listă de cumpărături prea lungă.

Te trimite nevasta la cumpărături cu următoarea listă: ceapă bio, roșii bio, piept de curcan bio, hârtie igienică bio, un bax de apă plată bio,detergent de vase bio, scutece bio, biberoane bio,un sac de cartofi bio și niște gutui de la țărani bio, nu d-alea din supermarket, că au cancer și „toati boalili”. Tu, resemnat, te duci. Chiar dacă nu ai chef, chiar dacă nu ai suficiente mâini, chiar dacă mașina nu are suficient spațiu pentru toate astea și chiar dacă nu prea îți plac chestiile bio. Aia e, ți-ai asumat rolul ăsta, de soț, de tată, de cărăuș, ocrotitor,întreținător, adevărat stâlp al familiei tradiționale bio.

Dacă ai mai avea niște urme de testicule pe undeva, probabil că ar fi și alea tot bio. Dar nici nu poți refuza să faci toate astea.  Ai fi nesimțit și bădăran. Totuși, niște drepturi mai poți avea și tu. Dreptul de a nu conduce o Toyota RAV 4 sau o Skoda Octavia Break, de exemplu, doar pentru că ești acum familist. Poți să găsești o cale de mijloc, astfel încât să nu-ți iei câmpii și să fugi în lume cu o puștoaică bio, de 20 de ani,  imediat ce ai dat de realitatea vieții în familie.

Probabil că nu ți-au plăcut niciodată break-urile, mașini pe care le găseai inestetice, pentru bătrâni sau pentru transportat piftie la cimitir. Dar acum vezi rostul, nu neapărat plăcerea, în a deține un break, fie și pentru simplul motiv că nu vrei să conduci un SUV sau un Crossover.

Cei de la M Performance îți propun noul Seria 5 Touring cu niște bunătăți făcute în casă care transformă roaba de cumpărături într-o adevărată mașinărie de făcut piața. Modelul propus de ei este un 540i xDrive, cu 340 CP și 450 Nm semi-bio, care consumă 7,7 litri la sută și elimină doar 177 grame de CO2. Pe lista lor de cumpărături se află, în primul rând, un kit de putere care adaugă 34 CP și 50 Nm fără a afecta consumul și noxele, dar și o evacuarea care scoate un sunet mai burlăcesc decât cea stock.

Urmează apoi o listă de accesorii, cum ar fi niște jante forjate de 20 inch, finisate în Orbit-Grey sau Bi-Color, la care merg adăugate niște frâne perforate cu patru pistoane pentru a opri instant lângă cea mai apropiată piață.  Și dacă nu vrei să te pierzi în fundalul bărbaților trimiși la cumpărături fără voia lor, trebuie să dai impresia că tu nu ești acolo pentru a face piața, ci te-ai oprit să întrebi unde este salonul de tuning. Așa că mai bifezi și niște accesorii din fibră de carbon pentru caroserie –  difuzor de aer pentru bara spate, splitter pentru bara față, eleron,praguri, grile negre, capace de oglinzi, logo-uri și grafice. La interior poți să optezi pentru un volan sport îmbrăcat în Alcantara, dotat cu padele și cusut cu ață albă. Toate piesele au garanție și pot fi montate de oficioșii BMW din imediata apropiere.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account