Automobile Bavaria Group celebreaza centenarul Spirit of Ecstasy – Rolls-Royce

Automobile Bavaria a organizat in data de 14 martie un eveniment exclusivist Rolls Royce, care face parte din calendarul internațional dedicat centenarului Spirit of Ecstasy și care s-a adresat exclusiv clienților și potențialilor clienți Rolls-Royce din România

Producătorul britanic de mașini de lux, Rolls-Royce Motor Cars Company, aniversează împlinirea a 100 de ani de la nașterea Spirit of Ecstasy, probabil cel mai cunoscut simbol din lumea auto. În acest sens, în România, Automobile Bavaria și Schmidt Premium Cars, ambele companii controlate de omul de afaceri Michael Schmidt, au organizat un eveniment exclusivist dedicat clienților mărcii și pasionaților.

Pentru celebrarea centenarului statuetei-emblemă dedicate ”Doamnei Zburătoare” (The Flying Lady), compania Rolls-Royce l-a desemnat pe renumitul fotograf Rankin să surprindă, într-o colecție de 100 de fotografii, cele mai edificatoare imagini inspirate de figurina care se află pe capota fiecărui model Rolls-Royce. Asemeni lui Charles Robinson Sykes, cel care a dat naștere legendarei ”Doamne Zburătoare” în urmă cu o sută de ani, Rankin se inspiră din frumusețea și senzualitatea formelor feminine. La fel cum se spune că Eleanor Velasco Thornton a fost sursa de
inspirație pentru Sykes atunci când acesta a creat Spirit of Ecstasy, Rankin și-a găsit inspirația pentru primul din cele 100 de portrete în persoana soției sale și modelului Tuuli Shipster.

Colecția Rankin: Spirit of Ecstasy a putut fi vizualizată pentru prima dată în noiembrie anul trecut la Galeriile Rankin, dar și la standul Rolls-Royce de la Salonul Auto din Los Angeles, SUA. Colecția cuprinde o varietate de teme printre care putere, frumusețe, intrigă, mister și
viteză. O serie de fotografii din această colecție au fost ulterior prezentate la multiplele evenimente internaționale organizate de Rolls-Royce. Mai mult, proprietarii de Rolls-Royce și alți invitați VIP au putut participa la o serie de evenimente exclusiviste la nivel internațional.

Un astfel de eveniment a fost și cel care a avut loc pe 14 martie 2012 la București, unde au partipat peste 100 de personalități publice și oameni de afaceri. Manifestarea de la București a primit, de asemenea, înaltul patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I al României. Automobile Bavaria Group este furnizor oficial al Casei Regale, calitate pe care a dobândit-o ca urmare a calității produselor și serviciilor oferite.

”Am marcat această aniversare printr-o manifestare unică la nivel de concept și printr-o serie de evenimente exclusiviste la nivel mondial. Evident, România nu putea lipsi din acest tablou. Mai mult, bucuria aniversării centenarului Spirit of Ecstasy a fost completată de succesul fenomenal pe care Rolls-Royce l-a avut în termeni de vânzări. Ne bucurăm de cei mai buni ani din istoria Rolls-Royce,” a declarat Frank Tiemann, director de comunicare pentru Europa în cadrul Rolls-Royce Motor Cars.

”Rolls-Royce a reușit să impună noi standarde într-una din cele mai competitive industrii din lume, cea a mașinilor de lux, și să depășească cele mai exigente cerințe. Sunt clienți, și în Germania, și în România, care vor pur și simplu să aibă parte de tot ce este mai bun de la o astfel de mașină, iar noi suntem aici tocmai pentru a le îndeplini acest vis. La acest nivel nu vindem doar mașini, ci îndeplinim vise,” a declarat Michael Schmidt, fondatorului grupului de firme Automobile Bavaria Group.

Automobile Bavaria Group deține prin reprezentanța din Băneasa singurul centru de service autorizat Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri, calitate pe care a obținut-o în anul 2010. În septembrie 2011, grupul a deschis un centru autorizat cu showroom și service Rolls-Royce în apropierea orașului Munchen, în Germania. Automobile Bavaria Group a fost fondat de omul de afaceri Michael Schmidt.

Rolls-Royce Motor Cars este unul dintre cei mai importanți producători de autoturisme de lux din lume. Anul trecut, compania a raportat vânzări record, de peste 3.500 de unități, cel mai ridicat nivel obținut vreodată în istoria de 107 ani a companiei. Rolls-Royce Motor Cars Company este deținută de BMW Group.

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account