Noul BMW X5 ar putea fi dezvăluit în vara lui 2018

Noul BMW X5 ar putea fi dezvăluit în vara lui 2018

Cele mai noi poze spion cu viitoarea generație BMW X5 ne arată că SAV-ul este într-un stadiu de dezvoltare foarte apropiat de momentul lansării pe piață.

Acest lucru alimentează zvonurile conform cărora noul BMW X5 va fi dezvăluit chiar în vara acestui an. Dacă se va întâmpla astfel, ar însemna că BMW a sincronizat foarte momentul lansării lui X5 cu cel al noii generații Mercedes-Benz GLE, care este așteptată în iunie/iulie 2018. Astfel, a treia generație X5, aflată în producție din 2013, își va înceta cariera după mai puțin de 5 ani. Decizia de a nu prelungi cariera actualului X5 cu un facelift va permite popularului SAV (Sports Activity Vehicle) bavarez să lupte cu tehnologii complet noi în contextul în care Mercedes-Benz GLE va dispune atât de sisteme de asistare a condusului avangardiste, regăsite la limuzinele Clasa E și Clasa S, precum și de sistemul infotainment MBUX care debutează cu noua Clasa A, ce va fi dezvăluită azi, 2 februarie.

BMW a fost foarte tăcut despre dezvoltarea noului X5, abținându-se să ofere informații. Constructorul bavarez a preferat să promoveze intensiv noile modele X2 și X7, care sunt premiere pentru gama BMW. Pozele spion cu noul BMW X5 au fost surprinse în timpul testelor de iarnă efectuate în Suedia. În ciuda camuflajului purtat de prototipuri, este evident faptul că acestea poartă caroserii, blocuri optice, spoilere și grile care au forma pregătită pentru intrarea în producția de serie.

Și dacă tot ne-au fost ridicate speranțele cu acest nou set de poze publicat și de carscoops.com, hai să mergem până la capăt cu zvonurile și să menționăm și faptul că versiunea X5 M este canditat perfect pentru preluarea V8-ului de 600 CP al noului M5. De asemenea, având în vedere că platforma tehnică a viitorului X5 este cea folosită și de Seriile 5 și 7, putem spera și la o reducere generoasă a greutății modelului Sports Activity Vehicle de clasă mare.

Descoperă colecția de accesorii BMW:

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account