Gerovital
Gerovital
Gerovital

Automobile Bavaria Group s-a extins în anul 2010

Anul 2010 a reprezentat un an de creştere pentru Automobile Bavaria Group, atât pe planul vânzărilor, cât şi în ceea ce priveşte extinderea reţelei de dealeri şi îmbunătăţirea serviciilor oferite clienților.

În 2010 Automobile Bavaria Group a vândut 1.218 autoturisme BMW, reprezentând 77% din totalul de autoturisme BMW livrate în România şi o îmbunătăţire a volumului cu 21,5 procente faţă de anul 2009. Vânzările MINI şi BMW Motorrad au crescut şi ele cu 15, respectiv 54 procente faţă de anul precedent.

Cel mai bine vândute modele BMW ale anului 2010 au rămas modelele din gama X, BMW X5 şi BMW X6, ce însumează un procent de aproximativ 50% din vânzarile totale ale anului. Pentru MINI, noul lansat model – MINI Countryman – a beneficiat de un real interes din partea clienţilor români, de la data lansării acestuia pe piaţa românească, în septembrie 2010, fiind achiziţionate18 astfel de autoturisme.

Pentru a fi mai aproape de clienţii săi şi a le îndeplini acestora cerinţele referitoare la brand-ul BMW, Automobile Bavaria a făcut toate demersurile necesare şi a primit în anul 2010 două certificări foarte importante, certificarea M, respectiv certificarea pentru vânzări speciale către autorităţi şi diplomaţi, devenind astfel singurul dealer din România ce deţine aceste aprecieri din partea BMW Group.

Ca unic distribuitor MINI in România, Automobile Bavaria, s-a hotărât să ofere clienţilor din ţară posibilitatea de a-şi repara autoturismele într-un service autorizat MINI.
Astfel, dealerii Automobile Bavaria Group, Banat Car Timişoara şi Autotransilvania Cluj au inaugurat două service-uri noi, complet utilate, dispunând de echipamente performante, de ultimă generaţie şi de personal instruit.

În 2010 Automobile Bavaria Group şi-a extins de asemenea reţeaua de dealeri din Germania . În 2007 Automobile Bavaria Group inaugura primul dealer BMW în Germania, la Wolfratshausen (lângă München). În anul 2010 preşedintele companiei, Michael Schmidt, a hotărât extinderea reţelei din Germania prin achiziţionarea a trei dealeri noi în oraşele Starnberg, Germering şi Bad Tölz, dealeri ce se află în aceeaşi regiune, în apropiere de München.
La acest moment, Automobile Bavaria Group este singura reţea de dealeri BMW din România, extinsă în afara ţării.

Automobile Bavaria Băneasa a primit, la sfârşitul anului trecut, statutul de service autorizat Rolls-Royce Motor Cars din partea producătorului de automobile de lux. Astfel, a devenit singura reprezentanţă Rolls-Royce din regiune, următorul service fiind localizat la o distanţă aproximativă de 1.000 km.

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account