BMW AG este constructorul cu care vor sa lucreze majoritatea furnizorilor din Europa

BMW AG

Un nou sondaj mentionat de Automotive News indica faptul ca BMW AG este constructorul cu care vor sa lucreze majoritatea furnizorilor din Europa.

In comparatie cu anul 2009, BMW a urcat de pe locul cinci pe primul loc in topul preferintelor ca partener de afaceri pentru productorii de componente auto, in cadrul celui de-al saselea studiu anual legat de relatiile cu furnizorii, Automotive News Europe/SupplierBusiness OEM. Mercedes si Audi, rivalii BMW, urmeaza pe pozitiile 2 si 3.

Marca VW s-a situat pe locul patru, pastrandu-si pozitia din 2009. VW a fost evidentiat de furnizori ca fiind clientul care aplica cea mai mare presiune asupra scaderii preturilor. Porsche este furnizorul care pune cea mai putina presiune pe preturi, urmat de Jaguar Land Rover and Volvo.

Toyota Motor Corp s-au situat anul trecut in frunte, dar au cazut pe pozitia a cincea in 2010 datorita celor peste 8,5 milioane de vehicule rechemate in service datorita problemelor de siguranta aparute la pedala de acceleratie.

Chrysler Group a terminat pe ultimul loc in categoria sa.

Care este constructorul care impune cele mai mari cerinte pentru a obtine o inalta calitate? Audi s-a situat pe prima pozitie, dupa ce anul trecut s-a aflat pe locul patru.

In cadrul studiului, ce s-a desfasurat in lunile mai si iunie, executivi din cadrul a 192 companii furnizoare de componente auto au evaluat 21 constructori, unii din factori fiind presiunea de a reduce preturile, sansa sa obtina o buna rentabilitate a investitiei, cerintele de calitate, incredere. Diviziile europene si nord americane ale General Motors Co. si Ford au fost evaluate separat, la fel ca si marcile VW, Audi, Porsche, Skoda si Seat ale grupului VW.

[Sursa: Automotive News – necesita abonament]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account