BMW ar putea lua in calcul un model Seria 1 sedan

Potrivit celor de la Auto Express, BMW s-ar putea gandi sa aduca pe piata un model BMW Seria 1 sedan. Se pare ca zvonurile au pornit de la un comentariu facut de Ian Robertson, membru al consiliului de administratie BMW, in cadrul salonului auto de la Shanghai. “BMW nu se sfieste niciodata sa atace segmente noi,” a spus el.“La acest moment nu exista astfel de planuri, dar vrem oare sa facem un astfel de model? Vom vedea…”

Zvonurile legate de un posibil BMW Seria 1 sedan nu sunt noi, am mai relatat in trecut aici, aici si aici, de exemplu. Viitoarea generatie BMW Seria 1 va aparea in 2016 si va beneficia de noua arhitectura cu tractiune fata, dezvoltata de BMW. Platforma FWD (UKL) a fost prezentata recent cu ocazia lansarii modelului BMW Concept Active Tourer, aceeasi platforma urmand a fi utilizata si pentru MINI F56. Platforma da posibilitatea folosirii si sistemului de tractiune integrala.

Randare realizata de TheophilusChin.com

BMW Seria 1 sedan ar concura cu modelele similare oferite de Mercedes-Benz si Audi. Audi A3 si Mercedes-Benz CLS-CLA sunt oferite in configuratie cu tractiune fata si tractiune integrala. Tinand cont ca dimensiunile si proportiile cresc cu fiecare generatie noua de modele BMW lansata pe piata, compania se gandeste la oportunitatea de a oferi un sedan mai mic, mai dinamic, care sa ofere spatiu suficient clientilor care doresc un upgrade fata de Seria 1 hatchback.

Cererea pentru un astfel de model sedan premium entry-level vine mai ales din China, acolo unde segmentul de piata „C” reprezinta 5,5 milioane vehicule.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account