MINI Collection Screendancer – un nou fel de magazin

Pentru promovarea noii game de produse de life-style MINI Collection, marca britanică a creat „MINI Collection Screendancer” – un mod unic de a cumpăra modă şi accesorii folosind iTunes. Această idee inovativă oferă posibilitatea utilizatorilor de iTunes să asculte muzică şi să cumpere on-line produsele prezentate de dansatorii MINI.

Screendancer este un plug-in pentru iTunes Visualizer, o aplicaţie care afişează efecte vizuale sincronizate cu melodia pe care iTunes o redă. Odată ce MINI Collection Screendancer este instalat pe un calculator, plug-in-ul poate recunoaşte ritmul şi dansatori adevăraţi vor dansa conform melodiei. Ca o soluţie inovativă unică, îmbrăcămintea dansatorilor poate fi cumpărată direct de pe MINI on-line shop. Colecţia MINI 2014/2015 îşi prezintă principalele produse prin dansatorii Screendancer: de la şepci, la tricouri, de la jachete la încălţăminte sau ceasuri. Cu un simplu click se pot obţine mai multe infromaţii despre produsul prezentat.

MINI Screen Dancer

Din spatele scenei
Faimosul creative director şi coregraf, Del Mark, este cel din spatele dansurilor folosite în aplicaţie. Londonezul este recunoscut pentru colaborarea cu artişti precum The Chemical Brothers şi M.I.A. şi a fost implicat în emisiuni TV precum show-ul “Got to Dance”. Coregrafia lui se întinde peste multe genuri muzicale şi combină mişcări de bază cu elemente disco, hip hop, soul sau electro. Dansatorii din proiect sunt profesionişti din Marea Britanie care au împărţit scena cu artişti precum Miley Cyrus, Rihanna and Sade.

MINI Screen Dancer

Specificaţii tehnice
Plug-in-ul poate fi descărcat gratuit de pe pagina dedicată (www.mini.com/screendancer) şi poate fi instalat cu uşurinţă. În bara de meniu iTunes, MINI Collection poate fi accesat din meniul „View” şi apoi „Visualizer”. Pentru a schimba din modul de afişare playlist, în modul „Visualizer”, funcţia trebuie activată selectând „Show Visualizer”. Pentru instalare sunt necesare sistemele de operare Windows 7 sau OS x 10.7 şi ultima versiune de iTunes.

MINI Screen Dancer

Imaginile prezentate sunt screenshot-uri făcute după instalarea aplicației, menite să demonstreze că această aplicația chiar funcționează. Și nu doar că funcționează, dar este și foarte cool, mai ales că toate produsele din gama MINI Collection arată foarte bine. Și dacă nu o să vi se pară cool, măcar felul în care dansează băieții aceștia o vă vi se pară amuzant.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account