BMW Expert Challenge – Castigati o excursie la Munchen!

bmw challenge

Cei de la BMW se pregatesc sa sarbatoareasca impreuna cu voi un punct important in istoria lor. Dupa ce compania a fost votata drept una din cele mai bune companii auto pentru activitatea desfasurata in spatiul social media, ultima realizare vine ca o confirmare a faptului ca BMW poate fi lider nu numai in inginerie, ci si in ce priveste interactiunea sociala.

Cei aproximativ 500.000 fani BMW de pe pagina de Facebook reprezinta cu siguranta o mare realizare si acest fapt demonstreaza ceea ce am spus de-a lungul timpului: fanii BMW sunt unii din cei mai loiali si pasionati fani pe care ii poate avea un producator auto.

Sustinem aceasta declaratie si suntem convinsi ca si in viitor se va dovedi ca am avut dreptate!

Pentru a sarbatori realizarea, BMW a publicat pe Youtube un videoclip ce se axeaza pe cifra magica 500.000.

Dar stati putin, asta nu e tot….cu aceasta ocazie, ei lanseaza BMW Expert Challenge, un concurs unde oricare dintre voi poate castiga o excursie gratuita la Munchen si ocazia de a vedea o parte din lumea BMW.

Iata setul complet de reguli:

Inscrieti-va in marele concurs BMW si castigati o calatorie uimitoare la BMW in Munchen.
Raspundeti la cinci din 20 intrebari si inscrieti si trei dintre prietenii vostri pentru a va ajuta sa raspundeti la restul intrebarilor. Concurentul cu cele mai multe raspunsuri corecte castiga, iar in eventualitatea unei egalitati castigatorul va fi decis aleator. Si prietenii vostri de pe Facebook pot sa participe si sa-si invite la randul lor alti trei prieteni care sa-i ajute. Termenul limita pentru inscrieri este 22 februarie 2010.

Premiul
Fericitul castigator va primi un sejur de patru zile incluzand trei nopti la un hotel de patru stele in Munchen. Excursia include un tur premium la BMW Museum, BMW Welt si un tur al fabricii BMW. De asemenea, castigatorul va avea sansa sa intalneasca echipa BMW Facebook in persoana, in cadrul unui dejun VIP la BMW Welt.

Cum va fi anuntat castigatorul?
Castigatorul va fi anuntat prin email.

Pagina de fani a BMW pe Facebook poate fi accesata aici www.facebook.com/BMW iar competitia are loc aici. Pagina de Facebook BMWBLOG Romania poate fi accesata aici www.facebook.com/pages/BMWBLOG-Romania/278777659340

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account