BMW Gran Coupe se pozitioneaza langa Seria 6 ca preturi si tehnologie

Dr. Klaus Draeger, Directorul departamentului de Cercetare-Dezvoltare din cadrul BMW, a reconfirmat planurile BMW de a lansa un model de serie a conceptului BMW Gran Coupe, dezvaluit recent. Viitorul coupe cu patru usi va fi pozitionat alaturi de Seria 6 ca preturi si tehnologie, iar numele sau nu a fost inca stabilit. Pretul Seria 6 incepe in Germania de la 70.450 Euro.

Intr-un interviu acordat publicatiei AutoWeek, Dr. Draeger a dezvaluit faptul ca modelul Gran Coupe va fi lansat in 2012. Revista britanica Autocar mentioneaza posibilitatea ca masina sa poarte emblema Seria 8, dar aceasta informatie nu a fost confirmata de oficialii BMW si ni se pare si noua foarte speculativa.

Mai mult, Dr. Draeger a spus ca este posibila si lansarea unei versiuni hibride. “Putem lansa o versiune in plus hibrida, deoarece utilizam aceeasi arhitectura a sistemului de propulsie ca la Seria 5, 6 sau 7.”

Pe langa alte categorii demografice, BMW doreste sa atraga cu acest model Gran Coupe si clientii de Seria 7 care nu au nevoie de o limuzina care sa fie condusa de sofer.

Draeger a declarat ca lansarea noii masini in anul 2012 va urma lansarii modelului Seria 6 cu doua usi, ce va avea loc anul viitor.

[Sursa: AutoWeek]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account